INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AJAX AMSTERDAM 0-1

TOTTENHAM - AJAX AMSTERDAM 0-1 // FOTO + VIDEO Clipe de panică: Jan Vertonghen și-a spart nasul după un duel dur » A continuat partida, dar a fost aproape de leșin

Tottenham - Ajax Amsterdam // FOTO: Reuters +8   FOTO
Tottenham - Ajax Amsterdam // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2019 00:00

Tottenham - Ajax Amsterdam 0-1, în prima semifinală din Champions League. 

În minutul 31, la 0-1, un moment extrem de dificil pentru Tottenham. Cu atâția accidentați, inclusiv Kane, și cu Son suspendat, englezii l-au pierdut și pe Vertonghen.

La o centrare în careul oaspeților, fundașul belgian a sărit și, în aer, l-a lovit cu fața în cap pe coechipierul Alderweireld. O ciocnire dură, cu Vertonghen victimă: și-a spart nasul.

VIDEO cu faza

Și totuși, deși de-abia își revenise după o comoție, stoperul a reintrat pe teren. A vrut să continue, doctorul lui Tottenham l-a lăsat, deși regulamentul FIFA le interzice fotbaliștilor care au suferit comoții să mai joace în acele meciuri.

Numai că, după câteva secunde pe teren, lui Vertonghen i s-a făcut rău. A fost schimbat și a părăsit terenul ajutat de membrii staffului medical. 

 

tottenham ajax 2 +9 FOTO

Vezi golul din Tottenham - Ajax Amsterdam!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează