INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO Momentul controversat, care a făcut diferența » A fost penalty la Tottenham - Liverpool? Cel mai bun unghi al fazei de aseară

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2
TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 10:52

Liverpool a câştigat cel de-al 6-lea trofeu al Ligii Campionilor după ce a învins-o cu 2-0 pe Tottenham în finala de pe Wanda Metropolitano.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut chiar în secunda 22, atunci când arbitrul Damir Skomina a dictat penalty împotriva formaţiei din capitala Angliei.

Penalty-ul acordat de arbitrul sloven şi transformat ulterior de Mohamed Salah a fost cel mai rapid din istoria Champions League.

Liverpool s-a impus în final cu 2-0, goluri Salah 2 (penalty) și Origi 87.

A fost corectă decizia arbitrului?

Da
Nu

de Alexandru Barbu

vezi și:

Spectacol după finala Champions League: cum au petrecut jucătorii și Jurgen Klopp + Moment emoționant cu Henderson

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bridges
bridges  •  02 Iunie 2019, 14:45

N-a fost intentie, imprudenta, nu incepi sa dai din maini ca elicea unui elicopter cand ai adversarul in fata gata sa centreze. Hent clar, penalty.

grandetorito
grandetorito  •  02 Iunie 2019, 14:41

Cel mai clar se vede la reluarea din spate. Se vede clar acolo ca ii atinge foarte puțin bratul. Decizia arbitrului este acoperita de regulament. Nu a fost intenție, ci un accident nefericit pt Tottenham. Dar a fost penalty corect acordat.

carol_k
carol_k  •  02 Iunie 2019, 13:42

Mingea l-a lovit in brat, parte componenta a mainii. De acolo a deviat spre antebrat schimbandu-i si directia. Hent in forma continua. Sigur ca pentru unii hent e doar atunci cand apuci mingea cu ambele maini si o bagi sub tricou, doar pentru acestia aceasta faza ar putea fi una "controversata". Daca lovesti mingea cu palma e hent? Da, este. Atunci daca o lovesti cu cealalta extremitate a mainii, bratul, de ce nu ar fi hent? Pai vedeti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează