INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL // Damir Skomina va arbitra finala Champions League

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 16:06

UEFA a anunțat azi că Damir Skomina, arbitrul sloven în vârstă de 42 de ani, va arbitra finala Champions League de la Madrid, de pe 1 iunie, dintre Tottenham și Liverpool.

Slovenul a mai arbitrat finala Europa League din 2017, dintre Ajax și Manchester United (0-2), și Supercupa Europei dintre Chelsea și Atletico Madrid (1-4), din 2012.

Din brigada de arbitri delegată de UEFA pentru finala de pe Wanda Metropolitano mai fac parte conaționalii săi, Jure Praprotnik și Robert Vukan, iar al patrulea arbitru delegat este spaniolul Antonio Mateu Lahoz.

Finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool va putea fi urmărită pe 1 iunie, de la ora 22:00, pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Ratarea titlului a fost prea mult pentru un fan al lui Liverpool: „Cum de nu am câștigat? Poți să îmi spui cum?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
metaljuve
metaljuve  •  15 Mai 2019, 08:24

Adica chiar se joaca finala? Si uitasem, credeam ca s-a anulat din lipsa totala de audienta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close