INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Poate decide Harry Kane finala Champions League? Cotă 100 pentru victoria lui Tottenham!

Harry Kane, accidentat în ultimele două luni, ar putea fi arma secretă a lui Tottenham în finala Ligii Campionilor Foto: Guliver/GettyImages
Harry Kane, accidentat în ultimele două luni, ar putea fi arma secretă a lui Tottenham în finala Ligii Campionilor Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 19:29

Tottenham - Liverpool este finala Ligii Campionilor, programată sâmbătă, de la ora 22:00, la Madrid (Spania), pe stadionul Wanda Metropolitano.

Marea finală a sezonului european pune față în față două echipe engleze extrem de norocoase. „Cormoranii” ajung pentru al doilea an consecutiv în ultimul act, după ce în semifinale au întors fantastic rezultatul în „dubla” cu Barcelona. După 0-3 pe Camp Nou, Liverpool s-a impus pe Anfield cu 4-0!  Tottenham a supraviețuit unui thriller cu șapte goluri pe Etihad pentru a trece de Manchester City, în timp ce în semifinale a obținut calificarea în ultimul minut în Olanda, 3-2, după ce Ajax câștigase în deplasare cu 1-0 și conducea la pauză cu 2-0!

Dacă Jurgen Klopp nu are dubii în privința jucătorilor-cheie din lot, Salah, Mane și Firmino fiind apți de joc, Pochettino trebuie să facă o alegere care poate fi crucială pentru deznodământul jocului. Argentinianul trebuie să decidă dacă mizează sau nu pe Harry Kane, golgeterul echipei, revenit după o accidentare care l-a ținut pe tușă aproape două luni! Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma finalei, un bookmaker important oferind cota 100 pentru succesul lui Tottenham și cota 60 pentru victoria lui Liverpool (detalii AICI!)

  • Tottenham are o singură victorie în ultimele 14 meciuri directe cu Liverpool;
  • Londonezii vin după o serie dezastruoasă de meciuri: două victorii în ultimele opt jocuri oficiale;
  • Liverpool e într-o formă irezistibilă, o singură înfrângere în ultimele 23 de partide;
  • Ambele formații puteau fi eliminate din faza grupelor:
  • Alisson a salvat-o pe Liverpool în prelungirile din ultima etapă cu Napoli, 1-0. Brazilianul a intervenit incredibil la un șut din 6 metri al lui Milik;
  • Tottenham trebuia să câștige pe Camp Nou pentru a fi sigură de calificarea în optimi. A obținut doar un 1-1 cu un gol marcat în minutul 85. Avea să fie suficient pentru că Inter n-a putut s-o învingă acasă pe PSV, 1-1.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Tottenham are cotă 100, în loc de 4,25 pentru succes, în timp ce cota lui Liverpool este de 60, în loc de 1,90. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui Tottenham poate aduce un câștig de până la 500 de lei, iar cea a „cormoranilor” până la 300! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  31 Mai 2019, 15:14
Postat de Popescu Mihai-Sorin pe 31 Mai 2019, 15:07

Autorul acestui articol nici nu cunoaste jucatorii, confunda Mane cu Sane, probabil de aceea nici nu se semneaza. Echipe norocoase? Norocos e cel care scrie asemenea ineptii si lucreaza la Gazeta Sporturilor!

Mane, Kane, Sane, Kante, Tade. Pele ... ce s[ zic, mare diferență! :D :D

100000543492981
Popescu Mihai-Sorin  •  31 Mai 2019, 15:07

Autorul acestui articol nici nu cunoaste jucatorii, confunda Mane cu Sane, probabil de aceea nici nu se semneaza. Echipe norocoase? Norocos e cel care scrie asemenea ineptii si lucreaza la Gazeta Sporturilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează