INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL, FINALĂ LIGA CAMPIONILOR // GALERIE FOTO Dele Alli a închiriat un avion pentru ca fosta iubită să ajungă la finala de la Madrid

FOTO: Instagram +17   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 18:31

Tottenham și Liverpool se înfruntă astăzi în finala Ligii Campionilor. Dele Alli, mijlocașul londonezilor, a invitat-o la Madrid pe Ruby Mae, fotomodelul de care s-a despărțit în ianuarie.

Tottenham - Liverpool e liveTEXT AICI de la ora 22:00

Dele Alli și Ruby Mae, ambii în vârstă de 23 de ani, au format timp de doi ani și jumătate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Anglia.

Considerată „talismanul” fotbalistului, frumoasa brunetă a fost invitată la finala de astăzi de pe Wanda Metropolitano. Dele Alli s-a asigurat că nu va rata cel mai important moment al carierei și i-a închiriat un avion privat.

1 +18 FOTO

Un apropiat al fotbalistului a declarat pentru The Sun că unul dintre gesturile prin care mijlocașul naționalei Albionului încearcă să o recucerească: „A închiriat un avion întreg pentru ea și prietenii ei. Încearcă de mult timp să se împace. Probabil se va și întâmpla asta după meci”.

Vezi și: 

TOTTENHAM - LIVERPOOL // VIDEO Presa din Spania anunță: „100.000 de britanici vin la Madrid” » Clip GENIAL: cum s-au distrat suporterii pe străzi

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează