INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO + VIDEO Finala Champions League, aprinsă încă din primele secunde: faza controversată care a dus la golul lui Salah + verdictul lui Crăciunescu

Tottenham - Liverpool // FOTO: Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Tottenham - Liverpool // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 22:04

Tottenham - Liverpool 0-2, finala Champions League din acest an, a avut parte de un moment controversat după doar 25 de secunde de la fluierul de start. 

„Cormoranii” au primit penalty după ce tentativa de centrare a lui Sadio Mane a fost blocată cu mâna de Moussa Sissoko, fundașul celor de la Tottenham. Fără să clipească, arbitrul Damir Skomina a dictat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor lui Pochettino, care considerau că Sissoko a atins mingea cu pieptul. 

Faza n-a beneficiat nici măcar de intervenția sistemului de arbitraj video, iar Mohamed Salah l-a învins netulburat pe Hugo Lloris de la punctul cu var. A fost cel mai rapid penalty dictat în istoria finalelor Ligii Campionilor. 

Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu e de părere că decizia arbitrului a fost una corectă: „Dacă atinge mâna, este penalty! Mâna era îndepărată de corp. Nu contează că Sissoko dădea indicații”. 

tottenham liverpool 1 +6 FOTO

VIDEO cu faza

Vezi aici toate detaliile de la finala dintre Tottenham și Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  02 Iunie 2019, 08:12

Controversat pe naiba, nu aveti ce scrie ??? Si VAR a confirmat arbitrului prin casti !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Iunie 2019, 23:42
Postat de Dimache Gelu pe 01 Iunie 2019, 22:45

:)))))) ESTI UN..? FARA CUVINTE..SE VEDE CA TE PRICEPI..TU SI ALA DIN SEATLLE SUNTETI TINTELE MELE DINTRE ASA NUMITII..DINAMOVISTI.. BUBUI.. DE GHASTEPT CE ESTI..DAI P'AFARA..SUNT ALA CE TE-A LUAT LA TINTA DE MUUUUULT..PE NUME TZUSTI..

stiu ma ca esti tzusti, esti singurul trol care scrii non stop cu litere mari. semnalizezi ca esti prost de la 2km distanta.

416035585491188
Dimache Gelu  •  01 Iunie 2019, 22:45
Postat de dinamo_fan pe 01 Iunie 2019, 22:30

pe un articol scrii cu Daniel Irimescu, pe altul cu Dimache Gelu. cat te platesc astia la postare ?

:)))))) ESTI UN..? FARA CUVINTE..SE VEDE CA TE PRICEPI..TU SI ALA DIN SEATLLE SUNTETI TINTELE MELE DINTRE ASA NUMITII..DINAMOVISTI.. BUBUI.. DE GHASTEPT CE ESTI..DAI P'AFARA..SUNT ALA CE TE-A LUAT LA TINTA DE MUUUUULT..PE NUME TZUSTI..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează