LIGA CAMPIONILOR  ·  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL, FINALA LIGII CAMPIONILOR // Jurgen Klopp a stârnit zâmbete: „Momentul de vârf a fost promovarea cu Mainz”

Jurgen Klopp // FOTO: Reuters
Jurgen Klopp // FOTO: Reuters

Articol de — Miercuri, 29 Mai

Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, e special. Chiar dacă a pierdut trei finale europene, pe toate, neamțul în vârstă de 51 de ani e un creator de echipe mari. Valoroase, puternice, competitive. Și e convins că va câștiga ultimul act al Ligii contra lui Tottenham. 

  • Tottenham și Liverpool vor juca în finala UEFA Champions League sâmbătă 1 iunie, de la ora 22:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Liverpool 2019 este cea mai bună formație pe care am antrenat-o!”, spune el, susținând că este cu totul alta față de cea învinsă de Real, 1-3 sezonul trecut. „Băieții vor să fie aici. Nu e ca și cum ar zice «oh, se apropie» și ne speriem. Nu mergem la Madrid să jucăm finala, mergem să cucerim trofeul”, anunță Klopp.

„După înfrângerea suferită anul trecut, eram dezamăgiți, frustrați, dar exista un plan: să ne întoarcem! Și iată-ne aici din nou! Fiecare echipă bătută într-o finală vrea revanșa. Noi avem această șansă”.

Întrebat dacă a patra finala continentală este punctul culminant al carierei, Jürgen i-a făcut pe toți să zâmbească: „Momentul meu de vârf a fost promovarea cu Mainz în Bundesliga în 2004”. A nuanțat totuși: "Dacă vom câștiga acum, triumful cu Liverpool va trece pe primul loc în inima mea”. 

Finale europene pierdute de Klopp

2013: Dortmund 1-2 cu Bayern (Liga Campionilor)
2016: Liverpool 1-3 cu Sevilla (Europa League)
2018: Liverpool 1-3 cu Real (Liga Campionilor)

„Cel mai bine ar fi fost dacă această finală s-ar fi jucat la cinci minute după ce am învins Barcelona. Atmosfera din echipă este extraordinară. Băieții sunt mereu pregătiți să facă un pas înainte” Jurgen Klopp

Vezi și: 

VIDEO Conflict la Chelsea! Sarri a dat cu șapca de pământ și a părăsit terenul nervos la antrenamentul de ieriAnamaria Prodan a șocat la nunta fiicei lui Gigi Becali! Cum și-a făcut apariția

Libertatea

Comentarii (3)

ali.bec  •  29 Mai 2019, 20:43
Postat de enigmaticul pe 29 Mai 2019, 15:58

Acerasta finală nu cred că prezintă mare interes pentru adevarații iubitori de fotbal, asa că..................

Aceștia fiind? Te pomenești ca niste fecesebisti după mintea ta

enigmaticul  •  29 Mai 2019, 16:12

”Această”

enigmaticul  •  29 Mai 2019, 15:58

Acerasta finală nu cred că prezintă mare interes pentru adevarații iubitori de fotbal, asa că..................

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1