INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - MAN. CITY 1-0

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-0 // Eroul Son Heung-min a vrut să plece de la Tottenham: „M-am dus la manager și i-am spus că nu mă simt bine la echipă”

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 18:21

Atacantul sud-coreean Son Heung-min a marcat primele goluri ale lui Tottenham Hotspur pe noua arenă White Hart Lane în Premier League și Champions League.

Son Heung-min, 26 de ani, e acum printre cei mai iubiți jucători de la Spurs. Și cel mai în formă. Când lipsește Kane, sud-coreeanul intră instantaneu în acțiune.

Dar cariera atacantului asiatic nu a fost mereu senină la Spurs. În primăvara lui 2016, când primul lui sezon la Londra nici nu se terminase, s-a oprit direct în biroul lui Mauricio Pochettino.

„M-am dus la manager și i-am spus că nu mă simt bine la echipă, voiam să mă întorc în Germania", a povestit Son în Evening Standard. „Norocul meu a fost că Pochettino a avut încredere în mine”.

Mauricio n-a uitat nici el acele momente: „Adaptarea e întotdeauna dificilă. Totul depinde de timp. Acea discuție nu a fost doar profesională, ci mai ales umană".

Trei ani mai târziu, Son e unul dintre preferații fanilor. Și afirmă: „Azi, sunt cel mai fericit om din lume". El a înscris primele goluri ale lui Tottenham pe noua arenă în Premier League și Champions League. 

18goluri și 9 assisturi are Song Heung-min în 40 de meciuri disputate în acest sezon la Tottenham

VEZI și:

VIDEO Pep Guardiola, reacție neașteptată după înfrângerea cu Tottenham: „0-1 e mai bun ca 0-0. Am dominat jocul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează