INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - LIVERPOOL 1-2 (ÎN TUR 0-3)

Trimis în tribună și eliminat din Ligă, Pep dă vina pe Lahoz!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 12:48

Guardiola s-a plâns pe bună dreptate de golul de 2-0 anulat greșit, invocând și 2 goluri marcate în tur din ofsaid de Liverpool: ”Când toți văd ceva, el vede invers. Nu l-am insultat, i-am zis că n-a fost ofsaid”.

De când s-a despărțit de Barcelona, cu care câștigase două Ligi în primii 3 ani, Guardiola nu mai ajunge nici măcar să joace finala. După rateurile cu Bayern, Pep e eliminat iar devreme cu Man. City.

A mai făcut numai un pas înainte față de "optimea" cu Monaco, împiedicându-se acum de Liverpool (1-2). Remontada visată a rămas utopie și managerul spaniol și-a găsit alibi în centralul Antonio Mateu Lahoz, ce l-a eliminat la pauză.

"Zece luni excepționale"

"În această competiție echipele sunt atât de apropiate valoric încât deciziile arbitrilor sunt fundamentale. Știu că Lahoz e un tip special, îi place să fie diferit. Când toată lumea vede ceva, el vede exact invers. Altceva ar fi fost dacă intram cu 2-0 la pauză. Altceva dacă golurile lui Salah și Gabriel Jesus din tur se dau din ofsaid.

Nu l-am insultat, doar i-am zis că reușita lui Sane trebuia validată, mingea a venit de la Milner. Am mai avut alte probleme cu Lahoz și contra lui Monaco", a explicat Pep, învins a treia oară la rând într-o săptămână! "După zece luni excepționale, se poate întâmpla. Trebuie să ne recuperăm mental pentru ultimele 6 etape".

Apărarea, iar vulnerabilă!

Golul rapid reușit de Gabriel Jesus a dat doar iluzia unei minuni, într-o primă repriză în care însă "cetățenii" au dominat copios și puteau avea 3-0. Bernardo Silva a nimerit bara, iar golul lui Sane a fost anulat aiurea. City s-a rătăcit apoi fără Guardiola pe bancă, iar Salah și Firmino au profitat iarăși de o apărare de coșmar.

"În anumite situații nu mai contează prestația, ci rezultatul. Așa s-a întâmplat la retur, dar noi am luptat și am demonstrat caracter"
Jurgen Klopp, manager Liverpool

33 de goluri a marcat Liverpool în actuala Ligă, depășind recordul englezesc stabilit de Man. United în 2003

3 victorii au obținut "cormoranii" cu Man. City în Ligă din 2009-2010 încoace. Primii cu această performanță și primii care bat o echipă a lui Guardiola de 3 ori în același sezon

10 semifinale de Ligi are Liverpool (calificată după 10 ani). Doar Man. United o devansează în Anglia (12)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
902266089848384
Petru Simion  •  11 Aprilie 2018, 16:56

Premier league - Man Cty 32 de meciuri jucate ,marcheaza 90 de goluri, incaseaza 24 deci +66 goluri si face 84 de pct. In UEFA doua meciuri cu Liverpool marcheaza in gool si incaseaza 5. Despre ce ARBITRU,arbitraj, Jucatorii uzati fizic mai precis ,,gloabe``. O zi buna!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Aprilie 2018, 16:47
Postat de whiteredarad pe 11 Aprilie 2018, 15:41

Ca o parere, Liverpool este sub Real sau Bayern. Este insa adevarat ca City a beneficiat de arbitraje potrivnice, in ambele manse, marti, la 2-0 , la pauza , lucrurile puteau fi intoarse. Ca o constatare, unii nu vad ca Hategan , spre exemplu nu face asemenea greseli, dar si arbitri pot gresi. Insa arbitrul lahoz i-a dezavantajat pe City, doua meciuri....la rand, cu monaco si acum cu liverpool.

Lahoz greșește meci de meci. Am impresia că n-are toate țiglele pe casă. Scandalos e că e delegat încontinuu la meciuri importante.

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Aprilie 2018, 15:41

Ca o parere, Liverpool este sub Real sau Bayern. Este insa adevarat ca City a beneficiat de arbitraje potrivnice, in ambele manse, marti, la 2-0 , la pauza , lucrurile puteau fi intoarse. Ca o constatare, unii nu vad ca Hategan , spre exemplu nu face asemenea greseli, dar si arbitri pot gresi. Insa arbitrul lahoz i-a dezavantajat pe City, doua meciuri....la rand, cu monaco si acum cu liverpool.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează