Comentarii (7)
durden
durden  •  16 Septembrie 2009, 15:08

platini este cel mai bun lucru care s-a intamplat vreodata fotbalului din Europa de Est!!!va rog sa va uitati la ce echipe erau in cl inainte de venirea lui,si ce echipe sunt acum,dupa ce a schimbat modul de calcul al coeficientilor...si chiar si legea aceasta are enirea de a ajuta cluburile mici,din est.daca o adopta si pe cea cu jucatori crescuti la club,eu il declar un geniu!!!!

liviuemil
liviuemil  •  15 Septembrie 2009, 19:13

Abia astept sa vad cum arata o editie de CL si UEFA fara echipele cu datorii.Suna interesant!

 •  15 Septembrie 2009, 17:08

Este cea mai buna decizie din ultimul timp...se vede faptul ca Platini vine dintr-o tara ubde investitiile in fotbal sunt cit de cit normale (fara exagerari gen Ronaldo, Ibra, Kaka) dar care au balanta comerciala pozitiva. Asta va interzice cluburilor sa cheltuiasca mai mult decit produc, cu alte cuvinte nu mai poti face echipe mari pe datorie.

 •  15 Septembrie 2009, 16:51

Din cauza impotentei patronilor (samsarilor din fotbalul Romanesc) de a tine pasul PROGRESULUI in Fotbal, Tari cu cluburi ca din Romania vor fii marginalizate/discriminate.

 •  15 Septembrie 2009, 16:47

Si, abea asteptam propria competitie a stelei si dinamo cu brichete si valize. Ca in Estul Europei mai ales in ROMANIA nu sint educati si civilizati sa progreseze la toate capitolele fotbalistice, care include Marketing, PR, HR, stadioane moderne, etc .... OCCIDENTALII TRAIESC PE O ALTA PLANETA desii sint la 2-3 ore de Romania. Din pacate OCCIDENTUL o sa ajunga la concluzia ca va trebui sa marginalizeze diplomatic cluburi ca din Romania, din cauza SAMSARILOR din Fotbalul Romanesc.

 •  15 Septembrie 2009, 16:41

Era normal ca odata cu venirea unui presedinte francez la UEFA sa avem parte mai mult de politica ,in detrimentul fotbalului .Este o masura impotriva echipelor mici ,in special a celor din estul Europei ,care astfel nu vor mai putea efectua imprumuturi garantate cu venitul minim obtinut din urmatoarea participare intr-o cupa europeana .Astfel ,aceste echipe vor trebui sa se multumeasca ,in mare ,cu lotul avut in ultima editie de campionat ,fara a avea posibilitatea de a face transferuri majore .

 •  15 Septembrie 2009, 16:24

search din google: -> vreau bere rece

Comentează