INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

Președintele UEFA, atac la Florentino Perez în direct la TV: „Există șanse ca Real Madrid - Chelsea să nu se mai joace!”

Florentino Perez (Stânga sus), alături de Alexander Ceferin // foto: Imago +8   FOTO
Florentino Perez (Stânga sus), alături de Alexander Ceferin // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 08:36 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 09:18

Aleksander Ceferin (53 de ani), președintele UEFA, își continuă războiul rece cu Florentino Perez (74), „creierul” Super Ligii Europei.

Destrămarea competiției pusă la cale de 12 mari cluburi europene nu a calmat spiritele între președintele UEFA și președintele lui Real Madrid și al Super Ligii. Prezent la o emisiune TV din Slovenia, țara sa natală, Ceferin a întrebat dacă există șansa ca semifinala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Chelsea, să nu se mai joace. Asta după ce Jesper Moller, membru în Comitetul Executiv al UEFA, ceruse ca Manchester City, Real și Chelsea să fie excluse din competiție, fiind membre fondatoare ale Super Ligii.

Aleksander Ceferin: „Perez vrea un președinte UEFA care să se supună”

„Problema este că sezonul a început deja, așa că deținătorii de drepturi TV ne-ar cere daune dacă nu am juca semifinalele. Deci șansa ca meciul (Real Madrid - Chelsea) să nu se joace este mică. Dar lucrurile ar putea sta diferit în viitor”, a spus Ceferin la televiziunea 24UR, citat de Marca.

Numărul 1 al forului continental a răspuns și declarațiilor lui Florentino Perez, care a acuzat lipsa de transparență de la UEFA și a spus că și-ar dori un alt președinte la cârma UEFA.

„Ei bine, asta mă face și mai dornic să rămân în funcție. Vrea un președinte care să se supună la tot ce spune, care îl ascultă și face ce i se cere. Eu fac ceea ce cred că este bine pentru fotbalul european și mondial”, a spus Ceferin.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Cine e Andrea Agnelli, „șarpele de la UEFA” invocat de Čeferin și al doilea cel mai mare susținător al Super Ligii Europei

România, favorita grupei la Jocurile Olimpice! Cote surprinzătoare pentru „tricolori”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
ripensistu
ripensistu  •  22 Aprilie 2021, 16:04
Postat de unulobisnuit pe 22 Aprilie 2021, 15:56

Probabil ești de acord cu afirmația lui Ceferin:” Eu fac ceea ce cred că este bine pentru fotbalul european și mondial”. Deci destinul câtorva zeci de miloane de suporteri e la mâna unui angajat. E corect așa?!? Nu mai vb de miliardele de €uro în joc.

Am mai spus ca grupul infractional UEFA a inceput acest circ al lacomiei si infractorul Perez il continua.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  22 Aprilie 2021, 15:56
Postat de ripensistu pe 22 Aprilie 2021, 13:31

Perez este cel mai mare cancer din istoria fotbalului, merita inchisoare pe viata. Champions League trebuie sa devina inapoi Cupa Campionilor Europeni, sa joaca doar campioana din fiecare tara si sa distrugem dominatia cluburilor cocalare din ESL, echipele curate sunt mult mai interesante.

Probabil ești de acord cu afirmația lui Ceferin:” Eu fac ceea ce cred că este bine pentru fotbalul european și mondial”. Deci destinul câtorva zeci de miloane de suporteri e la mâna unui angajat. E corect așa?!? Nu mai vb de miliardele de €uro în joc.

101691431963926
Taylor Cruz  •  22 Aprilie 2021, 13:58

Super Liga s-a destramat pentru nea jiji, ca machedonu' cu ***, nu le-a dat acordu'...si nimeni nu vrea sa supere fanii din ferentari-prelungirea ghencea ca astia "e" periculosi rau lol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează