INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - MANCHESTER UNITED 1-3

UEFA nu îi va anula cartonaşul roşu lui Fletcher! Scoţianul ratează finala UCL!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Mijlocaşul lui Manchester United, Darren Fletcher, nu va avea drept de joc în finala Ligii Campionilor, după ce a fost eliminat în semifinala cu Arsenal, deşi presa engleză susţine că arbitrul trebuia să acorde doar un cartonaş galben, informează Reuters.

"Manchester United are tot dreptul să protesteze în cel mult 24 de ore după meci. Acesta putea să fie acceptat numai în cazul în care arbitrul elimina din greşeală un alt jucător. Ei nu pot să ceară anularea cartonaşului, deoarece arbitrul l-a identificat foarte clar pe Fletcher", a afirmat purtătorul de cuvânt al UEFA, Rob Faulkner.

Fletcher a fost eliminat în minutul 75 al meciului, iar presa engleză a scris că mijlocaşul a jucat balonul înainte să-l atingă pe Fabregas în careu, iar arbitrul putea să acorde doar cartonaş galben.

Arbitrul semifinalei cu Arsenal, Roberto Rosetti, ar fi putut să spună că a acordat prea uşor cartonaşul roşu, dar potrivit regulamentului UEFA, acesta poate să fie anulat doar în cazul unei identificări greşite a jucătorului penalizat.

Finala Ligii Campionilor va avea loc la 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (9)
 •  06 Mai 2009, 16:36
Postat de pe 06 Mai 2009, 15:10

din punctul meu de vedere nici macar nu a fost fault la acea faza.din cauza acestei greseli un jucator nu poate sa participe la un meci care conteaza enorm intr-o cariere:finala.nu inteleg atitudinea forului european care se lauda ca "lor le pasa de fotbal".oare?dar ce e in sufletul acelui baiat nu conteaza?e pacat ca o semifinala de genul asta are o umbra din cauza unui arbitru prea grabit si din cauza unor judecatori din comisii prea ingusti.

dar in capul lui ce a fost knd a facut fault in pozitie de ultim aparator la 3-0 ptr echipa lui? putea sa incerce o impingere...cu totul altceva..nu alunecare directa! asta tine de psihic! si qm el a fost mai slab...

 •  06 Mai 2009, 15:16

un exemplu total de profesionalism di partea uefa daca arbitrul a dat rosu pai e suspendat la noi se merge inca pe relati .si se jura ca nu fura ..... borcea

 •  06 Mai 2009, 15:10

din punctul meu de vedere nici macar nu a fost fault la acea faza.din cauza acestei greseli un jucator nu poate sa participe la un meci care conteaza enorm intr-o cariere:finala.nu inteleg atitudinea forului european care se lauda ca "lor le pasa de fotbal".oare?dar ce e in sufletul acelui baiat nu conteaza?e pacat ca o semifinala de genul asta are o umbra din cauza unui arbitru prea grabit si din cauza unor judecatori din comisii prea ingusti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close