INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

CORONAVIRUS. Schimbă UEFA formatul pentru Champions League și Europa League?! Variante surprinzătoare: meci unic în „sferturi” și semifinale pe teren neutru + EURO la toamnă?

FOTO: Guliver/GettyImages +31   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 11:55

După pandemia de coronavirus din Europa, UEFA va decide marți, 17 martie, ce sa va întâmpla cu barajul pentru EURO 2020, cu turneul final al Campionatului European, dar și cu meciurile din Champions League și Europa League. Pentru cupele europene, poate fi și Final Four la Istanbul și Gdansk!

În așteptarea deciziei UEFA de marți, se vehiculează posibile variante pentru competițiile intercluburi și Euro.Potrivit Corriere dello Sport, există posibilitatea ca forul continental să ia această decizie: „sferturile" și semifinalele Ligii Campionilor și Europa League să se dispute în manșă unică, pe teren neutru. 

Există însă și opțiunea unui Final Four în ambele întreceri. „Patrulatere" care ar fi organizate de Istanbul (Champions League) și Gdansk (EL), orașe desemnate deja să găzduiască finalele. Amânarea Euro e aproape sigură la Nyon. Turneul final nu se va derula între 12 iunie și 12 iulie, cum era programat inițial. Prima variantă ar fi decalarea cu un an. Din 2020 în 2021. Totuși, agenția italiană Sportmediaset susține că EURO ar putea rămâne în 2020. Dar în toamnă! 

Citește și: 

Decizie istorică în fotbal: FIFA obligă UEFA să amâne barajele pentru EURO 2020 » Cluburile pot refuza să dea jucători la lot

Situația la zi în fotbalul european: 43 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maistorkokir
maistorkokir  •  14 Martie 2020, 17:36

euro 2020 se va anula si punct

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  14 Martie 2020, 15:39

Foamea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează