INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

Barcelona, ignorată de UEFA » Ce se întâmplă cu arbitrii care au refuzat un penalty în meciul cu Inter

Slavko Vincic, arbitrul care a greșit la Inter - Barcelona/ foto Imago images
Slavko Vincic, arbitrul care a greșit la Inter - Barcelona/ foto Imago images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 18:59 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 19:43

UEFA a decis soarta arbitrilor care i-au refuzat un penalty clar Barcelonei în meciul cu Inter, 0-1, din Champions League. „Centralul” Slavko Vincic și arbitrul VAR Pol van Boekel au fost delegați la două meciuri din etapa 4 a grupelor Ligii Campionilor.

Plângerea Barcelonei a fost ignorată de UEFA”, notează Gazzetta dello Sport. Vincic va fi la centru la meciul Rangers - Liverpool, iar van Boekel va fi arbitru VAR la Viktoria Plzen - Bayern.

O nouă delegare în Liga Campionilor pentru Istvan Kovacs » Ce meci va conduce arbitrul român
DELEGARE
O nouă delegare în Liga Campionilor pentru Istvan Kovacs » Ce meci va conduce arbitrul român

Arbitrii care au greșit împotriva Barcelonei, nepedepsiți de UEFA

Barcelona ar fi trebuit să primească un penalty în meciul cu Inter, după un henț clar al lui Dumfries în careu. Arbitru VAR von Boekel nici măcar nu l-a chemat pe „centralul” Vincic să revadă faza, fapt ce a stârnit furia catalanilor.

„Ce s-a întâmplat a fost rușinos și am făcut cunoscut acest lucru la UEFA, pentru că era foarte evident”, a transmis Joan Laporta după meci. 

„Dacă UEFA l-ar fi considerat vinovat pe Vincic, probabil nu l-ar fi delegat la alt meci. Va fi pedepsit von Boekel pentru că nu a văzut acel penalty? Nicio șansă. Pentru Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, nu s-a întâmplat nimic pe San Siro”, mai  notează cei de la Gazzetta dello Sport.

Barcelona, ignorată de UEFA » Ce se întâmplă cu arbitrii care au refuzat un penalty în meciul cu Inter
Dumfries lovește mingea cu brațul și îi schimbă traiectoria

Jucătorul lui Inter întinde brațul într-un fel nefiresc. Barcelona ar trebui să ceară explicații, este un penalty foarte clar pe care Vincic ar fi trebuit să-l sancționeze. Seară foarte proastă pentru arbitrul sloven.

- Pavel Fernandez, specialist în arbitraj la Marca

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ribery se retrage după 20 de ani » Legătura cu Hagi: primul lui trofeu a fost și primul al lui Gică

Spaniolii anunță că Barcelona vrea o nouă campanie de transferuri spectaculoasă: 9 jucători în atenția lui Xavi » Messi, Kante și Asensio, pe listă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2022, 11:29

Își închipuia cineva că UEFA va lua vreo măsură?! Să fim serioși! Politicienii sunt precum crinii, în comparație cu oficialii UEFA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează