INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DELEGARE

O nouă delegare în Liga Campionilor pentru Istvan Kovacs » Ce meci va conduce arbitrul român

Istvan Kovacs, delegat la Bayer Leverkusen - FC Porto, Foto: Imago Images
Istvan Kovacs, delegat la Bayer Leverkusen - FC Porto, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 17:03 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 17:03

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la meciul Bayer Leverkusen - FC Porto din etapa #4, în grupa B a Ligii Campionilor.

  • Bayer Leverkusen - FC Porto este programat miercuri, 12 octombrie, de la ora 22:00. Partida va fi în format LiveSCORE pe GSP.ro.

Este a treia partidă pe care Kovacs o va arbitra în acest sezon de Champions League. „Centralul” din Carei a mai fost prezent și la meciul Dinamo Zagreb - Chelsea, din prima etapă a fazei grupelor, încheiată cu scorul 1-0, dar și la partida Club Brugge - Atletico Madrid din etapa #3, terminată 2-0.

Arbitrul român va fi ajutat la cele două tușe de Mihai Marica și Ovidiu Artene. Cătălin Popa este al patrulea oficial. Arbitrii din camera VAR vor fi Paolo Valeri și Massimiliano Irrati, din Italia.

Victor Pițurcă, după ce a văzut grupa României: „Să atacăm primul loc! Eu am putut cu Olanda”. Marica îl temperează
PRELIMINARII EURO 2024
Victor Pițurcă, după ce a văzut grupa României: „Să atacăm primul loc! Eu am putut cu Olanda”. Marica îl temperează

Istvan Kovacs, delegat la meciul Bayer Leverkusen - FC Porto

În clasamentul grupei B, Leverkusen are 3 puncte după trei etape. Nemții au învins-o pe Atletico Madrid, scor 2-0 și ocupă poziția a treia. 

De cealaltă parte, FC Porto are și ea 3 puncte, după ce a câștigat partida tur cu echipa antrenată de Xabi Alonso, scor 2-0 și se clasează pe locul secund.

Istvan Kovacs, reclamat la UEFA după meciul din Conference League

După cel mai bun an al carierei, cu 11 meciuri în cupele europene, inclusiv sfert și semifinală de Champions League, plus prima finală de Conference, fiind selectat de FIFA printre arbitrii Mondialului din Qatar, Istvan Kovacs a avut un start mai ezitant în acest sezon.

A greșit și la derby-ul Craiovei, și la Levski - Hamrun, în Conference League, când bulgarii au făcut plângere la UEFA împotriva lui, pentru că a dat drumul la joc după un gol al gazdelor, deși un fotbalist al maltezilor era în jumătatea adversă de teren, tocmai acel jucător fiind decisiv la reușita oaspeților în acea fază.

Cu toate acestea, UEFA continuă să-și arate încrederea în arbitrul Istvan Kovacs (38 de ani) și i-a oferit acestuia un nou meci important pe care să-l conducă în Liga Campionilor: Bayer Leverkusen - FC Porto.

VIDEO. Marcel Pușcaș, critici la adresa lui Istvan Kovacs

Citește și:

Fotbalistul din Premier League cumpărat cu 23 de milioane de euro s-a retras la 24 de ani, din cauza unei afecțiuni la inimă

Spaniolii anunță că Barcelona vrea o nouă campanie de transferuri spectaculoasă: 9 jucători în atenția lui Xavi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close