INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

A început războiul! Ultrașii lui Napoli, atac oribil la adresa unui jucător al Milanului, înaintea returului din Liga Campionilor

Ultrașii lui Napoli, atac oribil împotriva lui Theo Hernandez. Foto: Imago Images
Ultrașii lui Napoli, atac oribil împotriva lui Theo Hernandez. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 13:22 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 13:27

Theo Hernandez (25 de ani), fundașul stânga francez de la Milan, a fost ținta asaltului îngrozitor al fanilor radicali ai lui Napoli, care vor să-i destabilizeze pe jucătorii adverși înaintea revanșei din „sferturile” Ligii Campionilor, mâine, pe stadionul „Diego Armando Maradona”. În tur, Milan a învins acasă cu 1-0.

  • Napoli - AC Milan are loc marți, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2

Se apropie returul Napoli - Milan și fanii de lângă Vezuviu pregătesc răzbunarea, după 0-1 pe San Siro, în prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor.

Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo
FCSB - FARUL
Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo

Ultrașii lui Napoli, atac oribil împotriva lui Theo Hernandez

Ultrașii lui Napoli au declanșat deja atacuri asupra jucătorilor adverși, fac o atmosferă ostilă, insuportabilă, încercând să-i destabilizeze pe rossoneri.

Theo Hernandez, fundașul stânga al „Diavolului”, a fost ținta unui asalt oribil. Internaționalul francez postase de curând mai multe poze alături de fiul său pentru a sărbători împlinirea primului an al copilului.

În ultimele ore însă, comentariile împotriva lui Hernandez au fost extrem de agresive, insulte la adresa lui și a băiatului, amenințări cu moartea.

Colegii de la Milan îl susțin pe Theo Hernandez

Cuvinte dezvăluite și de presa italiană, și de cea franceză. Iată doar câteva dintre mesajele îngrozitoare:

  • „Sperăm că el nu va deveni la fel de cretin ca tine”
  • „Tu și băiatul tău sunteți doi idioți”
  • „Fiul tău trebuie să moară!”

Potrivit jurnaliștilor peninsulari, autorii acestor atacuri sunt ultrașii napolitani. Mulți îl susțin însă. Nu doar francezi, fanii și coechipierii de la Milan îi sunt alături. 

Unul dintre ei, portughezul Rafael Leao, atacantul campioanei Seriei A. „Din nefericire, pe rețelele de socializare toată lumea crede că poate să spună ce vrea... Sunt triste aceste persoane care profită pentru a încerca să ne afecteze psihic”, a scris lusitanul pe Twitter.

A început războiul! Ultrașii lui Napoli, atac oribil la adresa unui jucător al Milanului, înaintea returului din Liga Campionilor
Theo Hernandez, fotografie cu fiul său. Foto: Instagram

Atacuri și împotriva lui Istvan Kovacs. Ultrașii lui Napoli l-au amenințat cu tribunalul

Pătimașii napolitani asediaseră social media și imediat după meciul-tur, când în vizorul lor a fost Istvan Kovacs. Arbitrul pe care l-au acuzat că a protejat Milanul, lovind echipa lor și atunci, pe teren, pentru a pierde, dar și de a pune în dificultate squadra azzurra în manșa secundă, pe „Diego Armando Maradona”.

L-au criticat violent pentru eliminarea lui Anguissa și pentru cartonașul galben dictat contra lui Kim. Ambii jucători sunt suspendați la retur.

Suporterii albaștrilor l-au amenințat pe Kovacs că îl dau în judecată și îi cer despăgubiri în valoare de 150 de milioane de euro

Returul dintre Napoli și AC Milan va fi arbitrat de Szymon Marciniak

După ce Istvan Kovacs a condus Milan - Napoli săptămâna trecută, pe San Siro, UEFA a ales cel mai bine cotat „central” al momentului pentru meciul incendiar de la retur. 

Roberto Rosetti, șeful Comisiei de Arbitri a forului european, l-a delegat pe Szymon Marciniak pentru confruntarea de pe „Diego Armando Maradona”, polonezul care a arbitrat finala Mondialului din 2022, Argentina - Franța 3-3, 4-2 la penaltyuri.

VIDEO. Rezumatul meciului tur: AC Milan - Napoli (1-0)

Citește și:

Șefii visează la remontada cu City, deși echipa are argumente „subțiri”

Viitorul lui Messi a fost decis! Președintele Barcelonei a lămurit misterul printr-un singur cuvânt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andrei.v.c
andrei.v.c  •  17 Aprilie 2023, 16:36

niste milionari in euro se plang ca unii oameni ii jignesc. wow, ce drama, nu stiu cum poate cineva sa traiasca asa

DMA87
DMA87  •  17 Aprilie 2023, 15:09

Niște ***. Ce treabă are mizeria asta cu faptul că trebuie să îți susții favoriții și la bine și la greu? Un imens deserviciu adus clubului napoletan de o mână de frustrați fără un gram se minte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează