INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Ultrașii PSG amenință: „S-o facem să tremure. F..uk Barcelona!”

Ultrașii lui PSG îi pregătesc Barcelonei iadul / Foto: Imago
Ultrașii lui PSG îi pregătesc Barcelonei iadul / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 10:29 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 12:55

Fanii radicali ai campioanei Franței, PSG, vor să-i facă viața un coșmar Barcelonei pe Parc des Princes.

  • PSG și Barcelona se întâlnesc miercuri, de la 22:00, în prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare
REVENIRE
Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare

Prima manșă a „sfertului” PSG - Barcelona e programată miercuri, dar în tribune a început deja! Ultrașii lui PSG se mobiliează pentru a le face spaniolilor o primire infernală pe Parc des Princes. Ei au „sunat” mobilizarea printr-un comunicat de-a dreptul războinic.

Comunicatul ultrașilor PSG: „Barcelona, atât de favorizată de arbitraj, trebuie să se simtă pe un teritoriu mai mult decât ostil”

„Miercuri, echipa noastră o înfruntă pe FC Barcelona. Pentru noi, meciul a început o dată cu fluierul final împotriva lui Clermont. Rolul nostru va fi fundamental și cerem mobilizare totală și colectivă din partea tuturor. Să ne unim ca unul pentru a ne susține echipa favorită.
Ajungem la stadion devreme, să purtăm tunica roșie și albastră, să facem adversarii să tremure imediat ce intră pe teren pentru încălzire. Barcelona, ​​atât de des favorizată de arbitraj, trebuie să se simtă pe un teritoriu mai mult decât ostil.
Este de datoria noastră să facem din Parc o fortăreață terifiantă pentru adversar, iar cu determinarea echipei noastre să-l facem de necucerit.
Această echipă, a cărei mentalitate războinică și solidară ne mulțumește, trebuie să simtă alături de ea un întreg popor hotărât (...) Să aprindem legendarul nostru Parc des Princes, să fim necruțători. Singurul nostru obiectiv este victoria și pentru asta trebuie să ne jucăm rolul din plin. Împreună suntem invincibili”.

Ultrașii PSG și-au făcut încălzirea cu Clermont: „F..ck Barcelona”

În timpul meciului cu Clermont (1-1), de sâmbătă seară, ultrașii lui PSG au scandat „F..ck Barca”, dar antrenorul Luis Enrique, fost jucător și antrenor al catalanilor, a îndemnat la respect când a fost întrebat dacă și-ar dori să audă asemenea scandări și miercuri, în timpul meciului.

„Mi-ar plăcea să văd un spectacol grozav între două echipe mari, un spectacol în timpul căruia să domnească sportivitatea. De multe ori câștigi, de multe ori pierzi. Trebuie să respecți arbitrii, jucătorii adversi, familiile... Sper Fie ca PSG să câștige. V-am răspuns?", a comentat tehnicianul asturian.

VIDEO. Inigo Martinez, fundașul central al Barcelonei, a intrat într-o altercație cu un fan al catalanilor

Ați mai putea citi:

Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine

Răzvan Lucescu, în extaz după ce a smuls un punct în derby-ul din Grecia: „Nu ne-am fi gândit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează