INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 6-1 (0-4 ÎN TUR)

Un român a fost oficial al UEFA la "remontada" Barcelonei » Cum a trăit finalul partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 19:01

Ionuț Lupescu a fost prezent aseară la minunea realizată de Barcelona în fața lui PSG. Catalanii au întors rezultatul de 0-4 din tur și au câștigat cu 6-1, reușind să se califice în "sferturile" Ligii Campionilor.

Șeful Comisiei Tehnice a UEFA a fost aseară observator la partida dintre Barcelona și PSG și recunoaște că a rămas surprins de atmosfera de pe Camp Nou.

"Dacă era o echipă care să facă «remontada», atunci aceea era Barcelona. Mie mi-era greu să cred după meciul din tur, dar ei au crezut şi uite că au reuşit. Atmosfera a fost senzaţională, fanii şi-au purtat echipa spre victorie", a spus Lupescu, conform fanatik.

"Kaiserul" a vorbit și despre momentele de final când Sergi Roberto a marcat golul calificării: "La golul calificării, cel al lui Sergi Roberto, a fost ceva de nedescris. A fost nebunie şi la meci, dar şi după meci. Pe străzi s-a petrecut toată noaptea, s-a sărbătorit calificarea".

gică popescu a văzut și el meciul live

Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, a trăit și el pe viu partida dintre Barcelona și PSG, iar la finalul jocului s-a pozat cu antrenorul catalanilor Luis Enrique.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează