INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA - FC SEVILLA 1-0

Unirea a reuşit în 5 meciuri de Ligă mai mult decît a obţinut România în ultimii doi ani

Unirea Urziceni
Unirea Urziceni

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2009 00:00

Unirea Urziceni a reuşit o performanţă remarcabilă în grupele Ligii Campionilor, obţinînd în cinci partide mai multe puncte decît au acumulate echipele româneşti în ultimele 2 ediţii ale Ligii Campionilor!

Opt puncte au cîştigat elevii lui Dan Petrescu cu un meci înainte de încheierea fazei grupelor, cu două mai multe decît a acumulat România în ultimele două sezoane. Anul trecut, Steaua a obţinut un singur punct, în timp ce CFR Cluj a acumulat patru puncte, trei cu AS Roma şi unul cu Chelsea. La acestea se adaugă şi punctul adus de Steaua în urmă cu două ediţii.

Unirea are două victorii în acest sezon, una cu Rangers şi una cu FC Sevilla, la acestea adăugîndu-se alte două egaluri, cu Rangers şi cu Stuttgart. În ultima etapă, ialomiţenii vor juca la Stuttgart, unde nu trebuie să piardă pentru a deveni prima echipă din România ce ajunge în optimile Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
horymury
horymury  •  25 Noiembrie 2009, 00:43
Postat de stel1stu pe 25 Noiembrie 2009, 00:01

istorie in fotbalul romanesc doar in GHENCEA!!!!!!! felicitari STELISTILOR Petrescu si MM Stoica

Te compatimesc sincer, cred ca suferi de schizofrenie! :))... vad multi stelisti care cred ca SUPERDAN si MeMe ar face minuni la Steaua sau alta echipa...FALS! La Urziceni e ceva diferit fatza de oricare alta echipa de la noi: DARUIREA SI SUFLETUL PECARE IL PUN ACESTI SUPER-OAMENI pe teren! Celelalte cluburi parca joaca cu lehamite, in scarba in EU. Felicitari URZICENI, forza CFR, poate ODATA intr-o zi cu soare te-om vedea si pe tine in ipostaza asta!

 •  25 Noiembrie 2009, 00:31

pana si spaniolii au vazut la televizor ca romanii de la UNIREA URZICENI,se-au scos untul din ei ,sa vazut de la o posta daruire si lupta, BRAVO UNIREA URZICENI!

 •  25 Noiembrie 2009, 00:21
Postat de pe 24 Noiembrie 2009, 23:45

ce inseamna sa ai antrenor...isi rupe parul din cap gigi cand vede ce face unirea :)) daca nu era berbeac, acum avea si pe dan petrescu si pe meme stoica la steaua :))

Da..!!!! Cred că şi i-ar dori Steaua, pe cei doi , de la Unirea Uriziceni.... Şi când te uiţi că dl. Gigi Brcali, caută antrenori în altă parte....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează