INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

UPDATE Veştile bune pentru Steaua s-au terminat! Anunţ de ultimă oră al UEFA!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 13:30

Steaua a scăpat de unul dintre cei mai grei adversari în playoff-ul Ligii Campionilor. Legia Varşovia a făcut o gafă monumentală, care i-a costat excluderea din Champions League.

UPDATE:

UEFA a confirmat faptul că Legia va fi exclusă din Champions League. Celtic va fi cap de serie, iar Ludogoreţ va veni ca posibil adversar pentru stelişti. Steaua are motive să se teamă, bulgarii fiind peste campioana Poloniei dacă luăm în calcul parcursul din sezonul trecut, cînd au eliminat-o pe Lazio în 16-imile Europa League! Ludogorets s-a calificat anul acesta în playoffurile Champions League după ce a trecut de sîrbii de la Partizan Belgrad!

*********

UEFA a făcut anunţul oficial: Legia este eliminată din playofful Champions League, însă poate face apel. Momentan Legia va rămîne în urne, însă va fi înlocuită cu Celtic în caz că verdictul va rămîne acelaşi şi după apel!

Suspendarea lui Bartosz Bereszynski din sezonul trecut a intrat în vigoare doar în dubla cu Celtic, fundaşul nefiind trecut pe lista de joc în turul doi cu St. Patrick's.

Aceeaşi greşeală putea să o facă şi CFR Cluj cu Maftei. Mai multe detalii AICI!

 

********

Polonezii de la Legia s-au calificat în playoff-ul Ligii Campionilor după ce au trecut de scoţienii de la Celtic Glasgow cu scorul general de 6-1, însă ar putea să piardă totul la "masa verde".

Legia l-a folosit în ultimele minute ale meciului de la Glasgow pe Bartosz Bereszynski, jucător care era suspendat, primind cartonaş roşu în ultimul meci de Europa League din sezonul trecut, cu Apollon Limasol. El nu a fost folosit în turul doi preliminar, dar nici în turul cu Celtic.

Astfel, polonezii ar putea pierde cu 3-0 partida retur, scorul la general devenind 4-4, condiţii în care Celtic s-ar califica mai departe datorită golului marcat în deplasarea de la Varşovia (4-1).

UEFA va judeca acest caz pînă la începerea meciurilor din playoff.

Află aici mai multe despre posibilii adversari ai Stelei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (150)
blatistu49
blatistu49  •  09 August 2014, 09:03
Postat de freegigi pe 08 August 2014, 13:15

Macar avem sansa sa vedem la ce nivel suntem.Oricum, sansele sunt egale, suntem Steaua...

ati vaz nivelul in ambele meciuri adversarii modesti ratind multe ocazii aparare varza Lato si Ripa sint de bascalie te f de ris cu ei in UCL

blatistu49
blatistu49  •  09 August 2014, 08:59

oare CHIPCIU poate juca ca are 2 cartonase galbene????

rad1cal
rad1cal  •  08 August 2014, 13:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In cel mai rau caz, "acasa" inseamna grupele Europa League pt noi. Tie iti e rusine si sa pui emblema echipei pe care o simpatizezi, e clar ce mizzerie de echipa trebuie sa fie.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează