INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR, SÎMBĂTĂ, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Vai de Skomina! » Nemţii dau ca sigur: Rezerva lui Rizzoli nu va avea linişte cu Sammer şi Klopp

Damir Skomina a arbitrat-o în acest sezon și pe Bayern, contra Barcelonei (3-0), și pe Borussia, la 3-0 cu Șahtior // Foto: Reuters
Damir Skomina a arbitrat-o în acest sezon și pe Bayern, contra Barcelonei (3-0), și pe Borussia, la 3-0 cu Șahtior // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 22:13

Slovenul va trebui să fie cu ochii pe managerul lui Bayern şi pe antrenorul Borussiei, care s-au contrat din nou, Sammer trecînd chiar la ameninţări.

UEFA i-a încredinţat finala italianului Nicola Rizzoli. Dar cotidianul Bild crede că sarcina cea mai dificilă pe Wembley îi va reveni rezervei Damir Skomina. Slovenul va trebui să-i ţină în frîu pe temperamentalii Matthias Sammer, managerul lui Bayern, şi pe Jurgen Klopp, antrenorul Dortmundului.

Un prim "şoc" între cei doi oficiali s-a produs la derby-ul din campionat, încheiat 1-1. Sammer şi Klopp mai aveau un pic şi se luau la bătaie. Ulterior au promis că-şi vor revizui comportamentul, dar mai nou se împung în presă.

Primul a agitat spiritele antrenorul Borussiei, într-un interviu acordat cotidianului The Guardian: "Sîntem ca-n filmele cu James Bond, numai că Bayern îi reprezintă pe băieţii răi şi de aceea cred că lumea fotbalului ar trebui să ne susţină pe noi în finală"

Atît i-a trebuit lui Sammer: "Klopp a dat interviul în germană ori în engleză? Să ceri întregii lumi să te susţină, o fi şi asta o formă de modestie. În fine. Cine se aventurează sîmbătă în zona mea, atunci bun venit!".

Sammer contra Klopp. Războiul continuă pe Wembley. Iar Skomina va fi în mijlocul furtunii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vl1717
vl1717  •  24 Mai 2013, 15:09

in 5 minute va fi in tribuna daca ii zice Skomina de 2 ori sa stea jos si nu o face!

plischi
plischi  •  24 Mai 2013, 05:32

o adevarata ironie a soartei, stiut fiind faptul ca mathias sammer a fost unul dintre pilonii de baza ai galben-negrilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează