INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, AZI, 21:30, GSP.RO ȘI PROTV

Varela spune că e apt 100% și că Steaua are nevoie de calificare pentru a nu-și compromite sezonul: "E meciul anului!"

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2015 00:00

Fernando Varela e încrezător în șansele roș-albaștrilor de a trece de sîrbii de la Partizan.

Fundașul de 27 de ani nu se sperie de atmosfera care se anunță pe arena din Belgrad: "Sîntem obișnuiți să avem mulți suporteri cînd jucăm în deplasare. Trebuie să arătăm că avem calitate și să trecem de Partizan, chiar dacă ei vor avea fanii alături".

Stoperul spune că nu acuză probleme medicale și că va putea evolua la capacitate maximă: "Eu mă simt foarte bine, mult mai bine decît la tur. Cred că sînt pregătit sută la sută pentru acest meci, așa simt".

Căpitanul roș-albaștrilor a vorbit și despre importanța duelului cu sîrbii și a admis că Steaua are nevoie mare de calificare: "E cel mai important meci al sezonului! Toți ne dorim să ajungem în grupele Champions League. Știm că va fi un meci foarte greu, miza e mare, dar sperăm să ne bucurăm la final. Această calificare nu e importantă doar pentru club, ci și pentru noi. Cu toții ne dorim să ajungem în Liga Campionilor, să ne duelăm cu jucători valoroși".

Stelistul a mai spus că e sigur că sîrbii vor juca ofensiv, dar știe cum pot da roș-albaștrii lovitura la Belgrad: "Ne gîndim că adversarii noștri ne vor ataca, dar nu e o problemă. De asemenea, și noi sîntem obligați să atacăm pentru că altfel nu ne calificăm, dacă nu dăm gol. Cred că va fi un meci deschis, spectaculos. Noi trebuie să fim liniștiți, să ne păstrăm calmul și să ne facem jocul. Așa îi putem învinge pe cei de la Partizan"

"Meciul e de o importanță capitală pentru ambele echipe, nu doar pentru noi. Ne-am pregătit foarte bine și din punct de vedere fizic, și psihic, și tactic. Știm că ne calificăm doar dacă dăm gol"
Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua

"După meciul din tur am auzit niște cuvinte cum că Partizan ne-a dominat și că merita mai mult. Nu a fost așa, am primit raportul meciului și noi am fost peste ei la toate capitolele"
Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  05 August 2015, 09:37

PANA UNA ALTA CAUTATI-VA CLUBURI,PUTINA SE V-A SPARGE.

vasglo
vasglo  •  05 August 2015, 09:18

Daca Varela zice, atunci asa e!!.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează