INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - MALMO 0-1

Vedetele lui Malmo după victoria din turul cu CFR: "Am știut să ne apărăm, dar am avut și noroc pentru că n-a fost foarte cald"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 21:05

Carlos Strandberg și Markus Rosenberg au vorbit după victoria lui Malmo cu CFR Cluj, scor 1-0. Cei doi jucători nu se culcă pe o ureche și așteaptă cu nerăbdare returul din Suedia. 

"E o victorie importantă pentru noi, una în deplasare, e un pas spre calificare. Am avut multă șansă la gol. CFR e o echipă bună, cu jucători de calitate. Controlează bine mingea, dar repet, noi am avut mai multă șansă.

Șansele rămân egale, trebuie să obținem calificarea. Ne vom respecta planul pe care îl vom pune la cale. Nu ne gândim la turul următor", a zis Strandberg pentru Telekom Sport. 

CE A ZIS ROSENBERG:

"A fost un meci tactic foarte bun. Am știut să ne apărăm bine, de asta am și câștigat. Am avut alte câteva șanse de a marca, dar portarul s-a opus, chiar dacă la gol a greșit. Am avut și noroc că nu a fost atât de cald cum e de obicei. România dă mereu echipe în cupele europene, e o țară care are un fotbal bun, chiar dacă nu e foarte mare", a zis Markus Rosenberg pentru sursa citată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1766187473417678
Costin Irimescu Don Costa  •  25 Iulie 2018, 13:11

Asa a ajuns fotbalul din Romania.........au orgolii decat cu FCSB si isi dau viata pe teren ca sa-i bata,dar cand ies in Europa sunt niste mielusei care se duc la taiat. Acolo nu mai au combustibil in instalatie. RUSINE rau! Nu sunt fotbalisti adevarati,sunt doar niste marionete.

1065808933555529
Andrei Preda  •  25 Iulie 2018, 01:46

Vedeti ce inseamna sa iei campionatu pa meskerele ? Asta e noul dinamo ! Daca erea asa zisa fcsb ii batea si se califica da astia sareau repede ca a fost o ekipa slaba si ca uite asa are staua mereu noroc de ce nu i pica real sau mencester ci parlitii da malmo , nu banii joaca si ei sunt tot uameni , au jucat prost si au castigat cu noroc ? Altfel pt ei au scuzele pregatite : fotbalul nu mai e ce a fost , nu mai exista ekipe slabe , nici un meci nu i d inainte castigat , aia au buget atat noi doar pic , portarul lor face cat juma de dinamo , e evidenta egalizarea valorilor , am dominat si am perdut pa nedrept ! Sa auzim , deci baieti :

836827559758066
Marius Neculai  •  24 Iulie 2018, 21:47

Vedeți cât înseamnă un antrenor bun? Singurul antrenor de calitate și cu viitor care a plecat și care a demonstrat ceva ce nu poate egala un pseudoanacreontic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează