INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Piţurcă: "Nu mă aştept ca Mutu să fie primit cu flori în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Selecţionerul a prefaţat duelul dintre Steaua şi Fiorentina, fiind de părere că Mutu şi Gilardino sînt cei mai periculoşi oameni din echipa antrenată de Cesare Prandelli.

"Steaua are şanse în faţa Fiorentinei. Sînt sigur că Dorinel cunoaşte foarte bine adversarul, ştie ce poate fiecare dintre jucătorii italienilor.

Mutu şi Gilardino sînt principalele pericole pentru poarta lui Zapata. Mutu este un fotbalist de clasă pe care este greu să-l ţii şi va trebui supravegheat extrem de atent! Nu mă aşteăt ca el să fie primit cu flori în Ghencea, dar nici să fie huiduit. Aceste lucruri îl afectează extrem de mult!

CFR a fost mai bună decît Steaua în această ediţie a Ligii Campionilor, dar bucureştenii sînt cei care merg în Cupa UEFA în cazul în care înving!" a spus Piţurcă la sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
 •  10 Decembrie 2008, 00:52

Toata lume isi face griji cum o sa fie priit Mutu. Dar, cum a fost primit Figo de suporteri din barcelona dupa ce a plecat la Real Madrid

 •  10 Decembrie 2008, 00:50

asta da fotografie...privitzi pt c s-a prezentat echipa steaua la fiorentina:))

 •  10 Decembrie 2008, 00:48

si dinamo ce este de o bat toti pescari ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close