INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA 1-1

VIDEO Barca și Real dansează din nou samba! » "Malcom X": catalanii își elogiază și ei puștiul-minune brazilian din atac, după show-ul din Ligă

Malcom, celebrând golul cu Inter // Foto: Reuters +2   FOTO
Malcom, celebrând golul cu Inter // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 10:04

După ce Vinicius (18 ani) a început recent să strălucească la Real Madrid, reușind meciuri bune în campionat și în Copa del Rey, un brazilian e omul momentului și la rivala Barcelona. Malcom (21) a reușit un gol de senzație în egalul scos marți seara de catalani pe terenul lui Inter, 1-1.  

Trimis pe teren în repriza secundă, Malcom "i-a rupt frânele" lui Asamoah cu o fentă din corp și a "înțepat" mingea în plasa lui Handanovic, prins pe picior greșit. 

Suficient pentru un punct care o califică matematic pe Barcelona în "optimi" după 4 jocuri în grupă și un argument ideal pentru a-l convinge pe Valverde să-i ofere mai multe șanse lui Malcom, după ce în ultimele zile apăruse informația că mijlocașul ofensiv vrea să plece în iarnă la o echipă unde poate juca mai mult. 

"Malcom există"

Mundo Deportivo și Sport, ziarele de casă ale Barcelonei, i-au dedicat lui Malcom câte o primă pagină specială astăzi: "Malcom X", au titrat cei de la Mundo Deportivo, inspirați de numele celebrului activist american pentru drepturile omului decedat în '65, Malcolm X,  în timp ce Sport a scris: "Malcom Existe".

"Brazilianul a debutat în Champions League cu un golazo, iar Barcelona e deja în optimi", a mai notat Sport. 

RivaldO, Ronaldo, Ronaldinho... Vinicius, MALCOM? 

Malcom și Vinicius au avut o traiectorie asemănătoare până acum în carieră și ambii par să "explodeze" în același timp la echipele lor. 

Citește și: VIDEO Puștiul brazilian Vinicius elogiat azi în presa din Spania, după primul lui meci ca titular: "A oferit un fotbal strălucitor și amuzant, cum nu face nimeni la Real"

Sunt de același profil ofensiv, au venit la cei doi "coloși"spanioli în această vară, și le-au costat pe echipele lor sume consistente. 

Vinicius a fost transferat de Real de la Flamengo pentru 45 de milioane de euro, în timp ce Barcelona l-a "suflat" pe Malcom lui Roma,  contra sumei de 41 de milioane de euro de la Bordeaux. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează