INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 4-1 (DUPĂ PREL.)

VIDEO+FOTO Dezmăţ pe twitter » Cele mai tari imagini postate de jucătorii lui Real Madrid după cîştigarea Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 16:14

Let's go team #APorLaDécima! pic.twitter.com/vkRzCNCFbp

Real Madrid a cîştigat cel de-al zecelea trofeu Champions League din istoria clubului după o aşteptare de 12 ani. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au sărbătorit pînă dimineaţă alături de suporteri, dar mai întîi au petrecut la vestiare, unde s-au pozat alături de cupa cucerită în faţa lui Atletico Madrid, 4-1 după prelungiri.
Iată cele mai interesante imagini postate de "galactici" după triumful de ieri seară:


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mirceaci
mirceaci  •  26 Mai 2014, 15:30
Postat de calinescupoliiasi pe 26 Mai 2014, 10:34

15 goluri in 6 meciuri in grupe, 5 goluri in optimi contra Milanului, 2 goluri cu Barca in sferturi, 3 cu Chelsea in semifinale, unul in finala: in total 26 de goluri marcate in 13 meciuri de CL, 2 goluri pe meci in medie. deci exagerezi...

tu te-ai uitat la meci?ai vazut cati erau in preajma propriului careu cei de la atletico ? erau vreo 9 ca sa stii.ai vazut cat au stat pe jos ?in afara de cele 2 faze la care a gafat casillas(una gol,una aproape gol) ai mai vazut vreo ocazie clara ?la ce a jucat real sezonul asta de CL chiar era o mare nedreptate sa piarda cu un gol primit de tot rahatu',scuza-mi limbajul

mirceaci
mirceaci  •  26 Mai 2014, 15:27
Postat de dash.berlin pe 25 Mai 2014, 23:40

#ladecima a fost castigata cu un mare aport al brigazii de arbitri.Acest meci nu trebuia sa aiba cinci minute de prelungiri .

dash.berlin hai sa-ti zic o faza din meci ,poate nu te uitai atunci sau nu ai vrut sa vezi .bate ronaldo o lovitura libera si mingea il loveste direct in mana pe gabi,daca nu ma insel,nu s-a dat nimic.deci tot cu aportul arbitrilor?si sa-ti mai zic ceva ca ori esti prea frustrat ori pur si simplu nu stii fotbal,vezi cate schimbari s-au facut in repriza a2a si cat au stat pe jos cei de la atleti si dupa comenteaza de min de prelungire .daca se putea se dadeau mai mult de 5 min ;)

hannybal_dc
hannybal_dc  •  26 Mai 2014, 15:08
Postat de dash.berlin pe 25 Mai 2014, 23:40

#ladecima a fost castigata cu un mare aport al brigazii de arbitri.Acest meci nu trebuia sa aiba cinci minute de prelungiri .

sincer orice fan al FOSTEI campioane a europei ar spune asta(dupa ce au fost eliminata tocmai de actuala campioana) dar la ce au jucat si cum au jucat cei de la athletico(cadeau si uitau de ei pe jos) au fost foarte meritate cele 5 min...HALA Madrid!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează