INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARȘOVIA - REAL MADRID

VIDEO Golul serii în Liga Campionilor a fost primit de Real! Un jucător al Legiei i-a lăsat pe madrileni cu gura căscată

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 22:30

Vadis Odjidja-Ofoe, mijlocașul de 27 de ani al Legiei Varșovia, a reușit probabil golul carierei în meciul din grupele Ligii Campionilor cu Real Madrid, scor 3-3.

Fotbalistul Legiei a primit o minge în centru, la 25 de metri de poarta adversă, a driblat scurt un adversar și a șutat fără vreo șansă pentru Navas. Mingea s-a dus direct la încheietura barelor și a stabilit scorul pauzei, 1-2.

Din păcate pentru polonezi, n-a fost niciun spectator în tribune să aplaude reușita lui Odjidja, stadionul fiind suspendat după incidentele de la meciul cu Borussia Dortmund, scor 0-6.

Vezi VIDEO cu golul lui Odjidja

Odjidja e de naționalitate belgiană și și-a început cariera la Gent, apoi a evoluat pentru Anderlecht, Hambruger, Club Brugge, Norwich City, Rotherham United, iar acum joacă pentru Legia.

De altfel, Real Madrid a primit gol în fiecare din ultimele 10 partide. Nu s-a mai întâmplat asta din 2008, când la cârma madrilenilor era Bernd Schuster.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
paiazze
paiazze  •  03 Noiembrie 2016, 08:05

Golul serii?! Am crezut ca a fost cine stie ce minunatie. Da, un sut in vinclu, de la marginea careului. Frumos, dar nimic extraordinar. Si , asa cum au spus si altii, mult, mult mai banal decit golul lui Bale. Ala da, o frumusete.

232710900452959
Leopard Trek  •  03 Noiembrie 2016, 07:31

Golul lui Bale a fost : BIJUTERIE, nu al polonezului :))) T>*** ***, incredibil !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  03 Noiembrie 2016, 00:36
Postat de valyomanyd pe 02 Noiembrie 2016, 23:28

Nu pot sa cred cat de neprofesionist e jurnalistul care a scris ca polonezul a inscris de la 25 de m, baaaa, ala a marcat exact de la 16 m, ce 25 de metri visezi ?

Bravo valymanyd.....niste ziaristi idioti !! Golul a fost frumos, dar de la 16 metri, insa nu se poate compara cu bijuteria de gol inscris de catre Bale in acelasi meci !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează