INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR, TURUL 2 PRELIMINAR, LUDOGOREȚ - ZALGIRIS 4-1 (ÎN TUR 1-2)

VIDEO Keșeru, entuziast după "dubla" cu Zalgiris: "Putem bate pe oricine dacă jucăm așa!"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 09:53

Atacantul român a fost omul meciului, întorcând soarta calificării. "Sunt fericit și le mulțumesc mult colegilor pentru caracterul arătat. Mai am un an de contract și voi negocia dacă mai prelungesc".

Claudiu Keșerü a scos-o de Ludogoreț dintr-o situație ingrată. Condusă până aproape de pauză de Zalgiris, care câștigase și turul (2-1), campioana Bulgariei a întors balanța grație românului.

Claudiu a pasat pentru egalarea lui Natanel și tot el a semnat "dubla" desprinderii pe tabelă la 4-1. A prins două execuții cu sânge rece în manșa secundă din al doilea tur preliminar al Ligii, în care la gazde a evoluat tot meciul Cosmin Moți.

VIDEO cu golurile lui Keșeru

"Trebuie s-avem răbdare"

"Am fost foarte optimiști dinaintea partidei. Avem o echipă mare și am dovedit-o din nou. Cel mai important este să avem răbdare, asta reprezintă cheia succesului. Nu este doar meritul meu, ci și al colegilor care m-au ajutat și le mulțumesc. Au arătat caracter", a declarat fostul atacant stelist.

Care a atins și problema unui eventual transfer. "Am intrat în ultimul meu an de contract cu Ludogoreț, dar urmează să negociez. Ne vom așeza la discuții cu clubul, curând. Până atunci să ne bucurăm de ceea ce am realizat. Ne așteaptă bătălii și mai grele în Ligă. Dar însă dacă vom juca la fel, cu aceeași încredere, cred că putem învinge pe oricine", a declarat atacantul. 

5 goluri
a marcat Keșerü în 13 meciuri jucate pentru Ludogoreț în preliminariile și grupele Ligii Campionilor

47 de goluri
și 9 assisturi are atacantul român în cele 75 de meciuri disputate pentru echipa din Razgrad

Vezi și: Keşeru, eroul lui Ludogoreţ » Atacantul a reuşit o "dublă" de senzaţie, prin care și-a ajutat echipa să avanseze în Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Iulie 2017, 11:41

Daca vine Luce nu mai bateti pe nimeni !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează