INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII

VIDEO Keşeru, eroul lui Ludogoreţ » Atacantul a reuşit o "dublă" de senzaţie, prin care și-a ajutat echipa să avanseze în Liga Campionilor

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 22:50

Ludogoreţ s-a calificat în turul III al preliminariilor Ligii Campionilor, după ce a învins în retur formaţia lituaniană Zalgiris Vilnius, scor 4-1. În tur, formaţia lui Moţi şi Keşeru pierduse în deplasare, scor 1-2. 

Românii Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru au fost titulari: Moţi a încasat un cartonaş galben în minutul 45, în timp ce Claudiu Keşeru a avut o evoluţie entuziasmantă.

Mai întâi, i-a pasat lui Natanael, la prima reuşită a bulgarilor. Apoi, a reuşit să marcheze golul trei al echipei bulgare, cu un voleu încântător din interiorul careului. 

Tot Keşeru a fost cel care a închis tabela. Omul potrivit la locul potrivit, românul a reuşit golul patru al lui Ludogoreţ după ce a fost servit excelent de brazilianul Lucas Sasha.

VIDEO cu golurile  

Liviu Antal, singurul român din lotul lui Zalgiris, nu a putut face parte din echipă pentru acest joc. S-a accidentat la meciul tur, când a jucat 60 de minute și este nevoit să ia o pauză de câteva săptămâni. 

În turul III, Ludogoreţ se va duela cu Hapoel Be'er Sheva (Israel), fosta formaţie a lui Ovidiu Hoban. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Iulie 2017, 08:32

Sa vina repede Luce ca astia chiar se califica in Liga Campionilor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează