INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - RB LEIPZIG 3-1

VIDEO Leipzig acuză arbitrii români: ofsaid la golul de 2-1! Hațegan l-a amenințat pe antrenorul lui Porto: "Te dau afară!"

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 09:43

Ralph Hasenhüttl, tehnicianul lui Leipzig, s-a plâns de asistentul Șovre: "Danilo a fost clar afară din joc, golul nu trebuia acordat". Porto s-a impus cu 3-1 în fața nemților.

Pe 27 septembrie, după Sporting - Barcelona (0-1), Ovidiu Hațegan a fost criticat și ironizat de lusitani, care i-au reproșat că le-a tăiat elanul cu atâtea cartonașe galbene. Pe 1 noiembrie, arbitrul arădean s-a întors cu brigada lui în Portugalia pentru un meci de Champions League, el și colegii lui fiind certați acum mai mult de oaspeți. Mai ales pentru eroarea din minutul 61, decisivă pentru meciul jucat pe "Dragão".

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

La o lovitură liberă (al 6-lea gol din 8 marcat de Porto în Ligă după o fază fixă), trei jucători alb-albaștri erau în ofsaid. Iar Danilo, unul dintre ei, a marcat golul de 2-1. Curios, asistentul Octavian Șovre, care era bine plasat, nu a reacționat. Și Hațegan a validat reușita. "Danilo a fost clar afară din joc, gol neregulamentar, nu trebuia acordat", a declarat austriacul Ralph Hasenhüttl, antrenorul lui Leipzig.

23224509 10155709772794351 806927330 o

"Încă o dată și te dau afară! Te trimit în tribună!"

Tabloidul german Bild a observat eroarea lui Șovre. Nu și ziariștii portughezi. Ei au apreciat deciziile lui Hațegan din suprafața de pedeapsă,"a hotărât corect refuzând cele două penaltyuri cerute de Porto".

La al doilea episod, arbitrul a avut un schimb dur de replici cu Sérgio Conceição. După protestele vehemente ale tehnicianului gazdelor, care pretindea că a fost henț la Orban (fără intenție), arădeanul l-a amenințat: - Încă o dată și te dau afară! Te trimit în tribună!

O Jogo i-a dat o bilă neagră "centralului". "Românul a încheiat meciul fără greșeli grave, dar nu a fost mereu la înălțime. Nu are niciun criteriu de diferențiere când oprește jocul pentru fault și când preferă să dea legea avantajului". 

7 a fost nota primită de Ovidiu Hațegan în Gazzetta dello Sport

Decizii corecte pentru alte faze la limită

Asistenții lui Hațegan au avut mai multe faze dificile la Porto - Leipzig. În afara erorii lui Șovre, au găsit soluțiile corecte. La golul de 1-0 (13), Herrera nu era în ofsaid la pasa lui Danilo.

Apoi, în minutul 48, același Sebastian Gheorghe a lăsat perfect jocul să continue la acțiunea de 1-1: Werner era în poziție corectă. În prima repriză (31), Octavian Șovre a observat ofsaidul lui Augustin înainte ca acesta să paseze decisiv. Gol anulat corect. În prelungiri, Șovre nu a oprit contraatacul lui Porto, la golul de 3-1. În momentul lansării, Maxi Pereira a evitat pasul la ofsaid al nemților. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
theplayerr
theplayerr  •  02 Noiembrie 2017, 15:12

Interesant articol . Problema este ca faceti o confuzie.A fost un meci jucat in Europa de Vest , unde problemele de arbitraj sunt foarte putin scoase in evidenta, unde se respecta arbitrii,jucatorii,conducatorii de cluburi si fanii...Romania "beneficiaza" de cea mai slaba presa sportiva din Europa. Astept ziua cand veti fi deferiti justitiei de arbitrii , jucatori etc pentru defaimare , provocare , injurii etc...

749913671784643
Razvan Marcel  •  02 Noiembrie 2017, 11:47

Eu cred ca nu a gresit la faza respectiva,e jucator neamt intre cei din grupul respectiv,am vazut aseara pe imagine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează