INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - REAL MADRID 0-2

VIDEO Masakralovec! AS Roma nu a primit două penalty-uri cu Real și a pierdut cu 0-2

Scăpat singur cu Navas, El Shaarawy (în mijloc) e blocat prin fault în careu de portar
Scăpat singur cu Navas, El Shaarawy (în mijloc) e blocat prin fault în careu de portar

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 00:00

Arbitrul ceh Pavel Kralovec le-a refuzat miercuri giallorossilor două penaltyuri.

Roma și-a luat adio de la calificare, fiind bătută (0-2) de Real pe Olimpico, dar are motive să se plângă. Arbitrul i-a refuzat două penaltyuri în repriza a doua.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar presa spaniolă recunoaște. "Kralovec a fost orb în careu", a titrat AS, criticând erorile comise de "centralul" ceh. "Cristiano și arbitrul au deschis larg drumul Madridului către «sferturi»", au acuzat și catalanii de la Sport.

"A fluierat de nota 3"

La 0-0, în minutul 54, puțin înainte ca Ronaldo să deschidă scorul, Keylor Navas intră riscant la El Shaarawy cu dreptul, portarul faultându-l în careu. "11 metri plus «galben» pentru Navas", a conchis Sportmediaset.

Apoi, la 0-1, în minutul 80, Florenzi e doborât de tacklingul lui Carvajal. Alt penalty clar nedat. "Kralovec a fluierat de nota 3", a zis Graziano Cesari, fost arbitru italian.

Și Florenzi s-a revoltat după meci: "Nu meritam să pierdem, am făcut, probabil, cel mai bun joc al stagiunii. Au deschis norocos scorul și eu am fost faultat în careu. Un 11 metri de bun-simț".

I-a spart capul lui James, dar a scăpat!

Kralovec a mai comis-o și înaintea penaltyului la El Shaarawy. N-a sancționat un joc periculos la Vainqueur, care i-a spart capul lui James Rodriguez, în minutul 50. Numai că arbitrul ceh ar fi trebuit să oprească faza, pentru un ofsaid la atacantul columbian. Două greșeli în aceeași fază!

"Collina a fost cel mai bun arbitru din lume, dar acum e unul dintre cei mai slabi oficiali italieni, ce trimit arbitri să ne distrugă în Europa"
Corriere dello Sport, ziar italian

"Arbitrul Kralovec a fost, fără îndoială, cel mai bun jucător de la Real pe Olimpico. Nu a văzut două lovituri de la 11 metri pentru Roma"
Marca, jurnal spaniol

Control judiciar ridicat

Benzema e puțin mai relaxat. Judecătorul de instrucţie i-a ridicat parțial atacantului de la Real Madrid controlul judiciar. Internaționalul francez are în continuare interdicţia de a-l întâlni pe colegul de la "naţională", Valbuena. Karim a fost inculpat pe 5 noiembrie pentru "complicitate la tentativă de şantaj" cu o casetă XXX la adresa lui Mathieu, riscând până la 5 ani de închisoare.

Cumpărat cu bani publici?!

Transferul lui Gareth Bale la Real a ajuns în atenția Uniunii Europene. Comisia de la Bruxelles a primit o sesizare din partea a trei europarlamentari, care cer să se verifice dacă mutarea din 2013 de 100.759.417 euro de la Tottenham s-a făcut și cu bani publici. Daily Telegraph a scris că Bankia, bancă naționalizată după ce a intrat în faliment, a susținut achiziționarea galezului.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează