INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Momentul în care jucătorii lui PSG au aflat că vor evolua cu Barcelona în Liga Campionilor! Şi-au pus mîinile în cap! :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 11:27

Ieri au avut loc tragerile la sorţi pentru Liga Campionilor şi Europa League, iar Barcelona şi PSG se vor întîlni în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii intercluburi.

Nici o echipă nu ar fi vrut să evolueze împotriva catalanilor, dar francezii au avut ghinion ieri! Aseară a apărut un filmuleţ cu reacţia fotbaliştilor de la PSG în momentul în care au aflat că vor juca împotriva Barcelonei în Liga Campionilor. Aproape toţi au părut extrem de dezamăgiţi, iar cîţiva chiar şi-au pus mîinile în cap.

Singurul fericit în acel moment a părut brazilianul Lucas Moura!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
drimmero
drimmero  •  17 Martie 2013, 03:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

intr-un meci a carui singura miza pentru rezervele lui United a fost sa nu se accidenteze. Manchester avea dinainte asigurat primul loc. asta numesti tu victorie???

costacurta
costacurta  •  16 Martie 2013, 23:32

Ii spulbera Barca si pastia, ibra nu se va intalni cu mingea.

id_valentin
id_valentin  •  16 Martie 2013, 20:33
Postat de alin899 pe 16 Martie 2013, 16:23

Interesant, frumoase astfel de video cu reactiile fotbalistilor dupa tragerea la sorti, pacat ca am avut numai de la PSG :))

Mie imi pare rau ca Steaua nu s-a calificat, pt ca astfel am fi vazut asemenea reluari cu echipa cu care ar fi picat steaua...pun pariu ca cei de la Rubin Kazan si-ar fi pus la fel mainile in cap daca ar fi cazut cu steaua....steaua e o mare echipa...toti se tem de ea !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează