INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO Neymar s-a certat cu un suporter de la Manchester City, care l-a acuzat pe Leo Messi că a simulat

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 14:49

Barcelona s-a impus aseară pe terenul celor de la Manchester City, scor 2-1, în turul optimilor UEFA Champions League.

În minutul 90+3, centrarul Felix Brych a dictat penalty la o intervenţie a lui Zabaleta asupra lui Leo Messi. Starul Barcelonei a executat lovitura de pedeapsă şi a ratat.

După ce s-a dictat penalty, fanii celor de la Manchester City au protestat, iar unul dintre suporteri, aflat în apropierea băncii de rezerve a Barcelonei, a făcut un semn către Neymar prin care sugera că Messi a simulat.

Brazilianul nu a fost de acord cu fanul lui City şi i-a cerut acestuia să vină spre el, dar între timp arbitrul a fluierat finalul iar Neymar s-a ridicat de pe bancă şi a plecat, fară a-l mai băga în seamă pe fanul englez.

Vezi aici video cu incidentul dintre Neymar şi fanul englez

Citeşte şi: Tensiuni la Barcelona! Recţia neaşteptată a unui titular după ce a fost schimbat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează