INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CEHIA

VIDEO Nicolae Stanciu, reverență în fața lui Lionel Messi: „Nu mă gândeam că poate fi atât de bun!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 14:46

Nicolae Stanciu (26 de ani) a vorbit despre meciurile jucate împotriva lui Lionel Messi (32 de ani) în Liga Campionilor. 

Slavia Praga a obținut un egal, 0-0, pe terenul Barcelonei, și a pierdut la limită pe teren propriu, scor 1-2. Stanciu a fost printre cei mai buni oameni ai campioanei Cehiei. 

„A fost ceva extraordinar şi mă bucur că am parte de astfel de meciuri. E ceva extraordinar să joci în cea mai importantă competiţie din lume şi mai ales în grupa în care suntem noi, cu aceste echipe. 

Faptul că am jucat împotriva lui Messi şi l-am văzut, am încercat să-l opresc pentru că era o situaţie destul de periculoasă, este extraordinar pentru mine şi pentru echipă.

Nu eram fan Barcelona sau fan Messi dar să-l văd aşa, pe viu... Îl vedeam la televizor şi mă gândeam că nu poate să fie atât de bun sau că adversarii au un respect mare faţă de el şi nu-l atacă decisiv sau o lasă mai moale. Am mai jucat şi contra lui Neymar sau a jucătorilor mari, dar unul aşa bun ca el nu am mai văzut. Din punctul meu de vedere e cel mai bun jucător. Chiar nu am mai văzut jucător să nu poţi să îi iei mingea”, a declarat Nicolae Stanciu conform TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Barcelona - Celta Vigo 4-1 // VIDEO Messi, două goluri din lovitură liberă: „Sfidează perfecțiunea” / 11 ani la rând cu 40 de goluri! + alte cifre FANTASTICE!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
raikkonen79
raikkonen79  •  11 Noiembrie 2019, 16:13
Postat de dac.impielitzat pe 11 Noiembrie 2019, 16:10

mno, acu' daca te-ai lamurit si tu ca se poate sa fii chiar asa de bun, acu' daca l-ai vazut, fa si tu ca el. :))

:)))) Bag-o sub tricou si nu ti-o mai ia nimeni...

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  11 Noiembrie 2019, 16:10

mno, acu' daca te-ai lamurit si tu ca se poate sa fii chiar asa de bun, acu' daca l-ai vazut, fa si tu ca el. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează