INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CELTA VIGO 4-1

Barcelona - Celta Vigo 4-1 // VIDEO Messi, două goluri din lovitură liberă: „Sfidează perfecțiunea” / 11 ani la rând cu 40 de goluri! + alte cifre FANTASTICE!

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 13:19

Lionel Messi (32 de ani) a reușit un hat-trick în partida cu Celta Vigo (4-1 pentru Barcelona), două goluri fiind marcate din lovitură liberă.

Mundo Deportivo e fermecat de noul recital dat pe Camp Nou de căpitanul Barcelonei, cu hat-trickul spectaculos din două lovituri libere şi un penalty.

În momentele de criză Barcelona are nevoie de cea mai bună versiune a lui Messi. Şi Leo a răspuns prezent sâmbătă seară, pentru a alunga criticile şi îndoielile unei săptămâni cu negrele dezamăgiri Levante şi Slavia. A învins-o aproape de unul singur pe Celta (4-1), cu trei execuţii sublime din faze fixe.

Messi este un geniu. Prodigios la pătrat!", a titrat El Mundo Deportivo, după hat-trickul spectaculos şi recitalul oferit de argentinian. 

11 ani la rând cu 40 de goluri! 

Cele două lovituri libere transformate, parcă la xerox, i-au încântat din nou pe fanii blaugrana. Căpitanul are un record formidabil în ultimele 8 stagiuni, cu cele mai multe„"directe" trecute pe tabelă în Top 5 campionate ale Europei.

Singur, cu 29 de reuşite, le depăşeşte pe Juventus (27), Real Madrid (23), AS Roma (21), Lyon (21) și PSG (20)! Mai mult, acesta este al 11-lea an consecutiv în care Lionel atinge şi borna de 40 de goluri.  

„Sfidează perfecţiunea"

L-a scos pe Ernesto Valverde dintr-o situaţie ingrată: „Nu avem cum să renunţăm la Messi. Şi dac-ar juca în altă parte, echipa aceea ar depinde de el. Luminează jocul, face mereu diferenţa. Sfidează perfecţiunea cu loviturile libere. În afara golurilor, a ajutat mult şi echipa. Cu el în teren, orice e posibil! Trebuie să susţinem jucătorii şi în meciurie bune, dar şi în cele mai slabe. Sezonul este lung", a declarat antrenorul catalanilor. 

34 de hat-trickuriîn La Liga a reuşit Messi cu cel contra Celtei, egalându-l pe Cristiano Ronaldo. Leo îl marca pe primul pentru Barcelona în martie 2007

52 de hat-trickuriîn toate competiţiile a realizat Leo la Barca. Tot 52 este numărul golurilor din lovitură liberă, dintre care 29 doar în ultimele opt sezoane

VEZI ȘI:

Al Hilal - Urawa Reds 1-0 // VIDEO Victorie mare » Răzvan Lucescu este cu o mână pe trofeul Champions League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  10 Noiembrie 2019, 18:48

Messi e cel mai bun din istorie.O vor arata si statisticile ,cand se va retrage.

piet
piet  •  10 Noiembrie 2019, 17:17

Nici pe departe, ca s-a dovedim bun simt si s-a fim corecti, no-1 Coman ,2 Lemn Tanase,3la egalitate Man si Morutzan

noname999
noname999  •  10 Noiembrie 2019, 17:00
Postat de submarina pe 10 Noiembrie 2019, 16:31

Messi Nr.2 al momentului. Nimic personal.

Asa e, nr 1 e mbappe coman, gigist ratacit!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează