INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 4-1

VIDEO Portarul Adan l-a agitat rău pe Mourinho: "Nu, nu!" Ce i-a provocat portughezului reacţia disperată :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 13:40

Pentru Mourinho, fiecare partidă a Realului e o ocazie pentru a crea faze memorabile. O astfel de situaţie inedită s-a petrecut în meciul cu Ajax, cîştigat de madrileni cu 4-1.

Brazilianul Kaka a fost căpitanul lui Real, dar în momentul schimbării sale banderola a ajuns la portarul Adan. A fost clipa care l-a agitat pe Jose Mourinho. Antrenorul portughez a fost surprins de camerele TV în timp ce striga disperat la portarul spaniol să nu-şi pună banderola pe braţ. Mourinho a indicat şi cui să i-o ofere: "Adan! Adan! Banderola! Nu, nu!", a strigat Mourinho.

Apoi arătînd cine trebuie să fie căpitan: "Lui Pepe, lui Pepe!"

Mourinho şi-a explicat gestul la conferinţa de presă: "La Real e o tradiţie care spune că banderola trebuie să fie purtată de un jucător care a petrecut mult timp la prima echipă. Pepe e mai vechi la prima echipă decît Adan, aşa că el merita să preia banderola".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sakazuke
sakazuke  •  06 Decembrie 2012, 00:02
Postat de aalywan pe 05 Decembrie 2012, 15:40

Spune ca, conteaza vechimea jucatorului, dar de ce era Kaka capitan, cand Pepe sau chiar si Adan sunt de mai mult timp la echipa decat Kaka ?

tre sa iti desenam...???? capitanul normal este casillas,apoi ramos si al 3 lea marcelo sau higuain......cand lipsesc ei antrenorul numeste capitan pt acel meci si daca este schimbat capitanul banderola trece la unul cu vechime si ,,greutate" din vestiar....plus ca mou este adeptul unui capitan jucator de camp,care sa se poata deplasa si discuta cu arbitrul cand este cazul....

gabbanu83
gabbanu83  •  05 Decembrie 2012, 18:06

Vesnicul razboi dintre portughezi si spanioli se vede si in acest mic detaliu. MOU este un antrenor f bun,chiar unul dintre cei mai buni,dar la caracter nu este deoc departe de mascariciu de PEPE1 Afara cu voi de la Real! Plecati la tziganimea voastra in Portugalia!

blaugrana_
blaugrana_  •  05 Decembrie 2012, 15:51

Un papagal...mi-a parut rau de bietul portar, dupa ce ca prinde echipa odata pe an era o crima sa tina 10 minute bandelora.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează