INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA, MARŢI, 18:00 ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

VIDEO Prima misiune îndeplinită de Steaua » După un zbor de aproape 5 ore, au aterizat cu bine în Kazakhstan!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 18:06

Steaua joacă mîine seară  contra celor de la Aktobe, în Kazakhstan, iar pentru a ajunge acolo, steliştii au fost nevoiţi să apeleze la o cursă charter. Aktobe - Steaua se joacă miercuri seară de la ora 18:00 în direct pe DigiSport şi Live TEXT pe GSP.RO
Jucătorii campioanei României au plecat în această dimineaţă de la Bucureşti, cu emoţii în ceea ce priveşte zborul spre Kazakhstan! Oficialii echipei au solicitat companiei Tarom ca aeronova care-i ducea pe stelişti spre Aktobe să ocolească Ucraina!

"Doamne fereşte să se mai întîmple ce s-a petrecut cu acel avion în Ucraina! Din ce ştiu eu, încă nu a început războiul, am înţeles că a fost vorba de un atac terorist, dar nimic mai mult. Indiferent de ce se întîmplă acolo, noi sîntem obligaţi să mergem să jucăm.

Important este să nu survolăm spaţiul aerian al Ucrainei. Am vorbit p-aici cu colegii, cu stafful şi toată lumea se teme, după incidentul care a avut loc", spunea Latovlevici în urmă cu cîteva zile.

Delegaţia roş-albastră a plecat în această dimineaţă la ora 7:00, iar după un zbor de aproximativ 5 ore au aterizat pe aeroportul din Aktobe, imediat fiind preluaţi de un autocar care i-a dus la hotelul unde sînt cazaţi.

După masa de prînz urmează un program de odihnă, urmînd ca seara să aibă loc antrenamentul oficial al echipei, plus confenrinţa de presă la care va participa tehnicianul Costel Gâlcă însoţit de un jucător.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
risc_mix
risc_mix  •  29 Iulie 2014, 20:21

Ma gsp-istilor in care marti se joaca meciul?Ca voi scrieti clar Aktobe-Steaua marti ora 18.Ete ca s-a facut 20,00 si n-a mai inceput.Sa fiti voi prroosti sau doar mi se pare mie?

risc_mix
risc_mix  •  29 Iulie 2014, 20:15
Postat de cracker pe 29 Iulie 2014, 16:29

Andone spunea acu' o saptamana ca faci 10 ore cu avionul pana acolo....cu ce avion a fost Andone?

a fost cu tractoru'

lolyzu
lolyzu  •  29 Iulie 2014, 20:14

://www.clixsense.com/?6601884

Vezi toate comentariile (30)
Comentează