INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - ȚSKA MOSCOVA 3-0

VIDEO Un fan rus s-a ales cu un picior amputat după incidentele de la Roma » Care ar fi cauza haosului petrecut la metrou înainte de Roma - ȚSKA Moscova

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 12:16

Roma s-a impus în meciul ȚSKA Moscova, 3-0, dar înainte de meci au avut loc scene teribile. Incidentele grave dinaintea partidei de pe Olimpico, rezolvată în teren de Džeko, ”dublă” și assist, s-au produs din cauza unei defecțiuni la o scară rulantă, pe care ar fi sărit beți suporterii moscoviți.

De câte ori vin rușii la Roma, apar probleme. După 4 ani de la ultimele incidente, fanii lui ȚSKA Moscova au lăsat urme în Cetatea Eternă. Dacă echipa lui Gonciarenko a pierdut fără drept de apel pe gazon (0-3), din cauza lui Džeko, "dublă" și assist pentru Ünder, suporterii au avut o seară groaznică. S-au ciocnit cu ultrașii gialorossi pe podul Duca d'Aosta, lângă stadion, unul fiind înjunghiat, doi răniți, iar 15 tifosi ai Romei reținuți de poliție. N-a fost însă nimic față de drama petrecută la stația de metro Repubblica, în drum spre Olimpico.

Unui fan i s-a amputat un picior!

Una din scările rulante ce ducea spre peron a început brusc să coboare cu o viteză mult mai mare decât cea normală și oamenii s-au călcat în picioare la capătul ei.

În panica generală și din cauza treptelor defectate s-au rănit 25 de fani, dintre care 7 grav, unuia trebuind să i se amputeze piciorul fracturat și prins în scară. Ar fi existat martori ce susțin că rușii beți au dansat, au cântat și au sărit în număr mare pe scară, dovadă fiind zecile de sticle de bere și cioburile găsite la locul tragediei. Primarul Romei, Virginia Raggi, a anunțat astăzi deschiderea unei anchete pentru a stabili cauzele accidentului, exprimându-și solidaritatea față de victime. 

7 meciuri la rând fără eșec, 6 victorii și un egal, are Di Francesco cu AS Roma în Ligă pe Olimpico. Record al unui antrenor giallorosso

29 de pase a legat Roma la primul gol al lui Džeko, performanță reușită de Barcelona acum 2 ani cu Celtic, la golul marcat de Digne

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează