INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F / ARSENAL - NAPOLI 2-0

VIDEO Vrăjitorul din Oz » Ozil a fost dirijorul lui Arsenal în victoria cu Napoli, scor 2-0

Reina nu poate ajunge la mingea lui Ozil (nr. 11). E 1-0 pentru Arsenal, începutul festivalului
Reina nu poate ajunge la mingea lui Ozil (nr. 11). E 1-0 pentru Arsenal, începutul festivalului

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 17:07

50 de milioane de euro a plătit Arsene Wenger pentru mijlocaşul lui Real. Merită fiecare cent. Neamţul a dat "foc" jocului lui Arsenal.

Gareth Bale e cel mai scump jucător al tuturor timpurilor, 100 de milioane a costat transferul galezului de la Tottenham la Real, dar transferul verii e Mesut Ozil. De cînd a venit acest neamţ de origine turcă hipertalentat, Arsenal e altă echipă. E lider în Premier League şi domină grupa F a Ligii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În sfîrşit, "cercetătorul" Arsene Wenger pare să fi găsit formula atît de căutată, poate că acesta e sezonul împlinirii echipei londoneze, care aleargă disperată din 2005 după un trofeu.

Aseară, noul lider al "tunarilor" a fost peste tot. A fost primul în atac, descoperind toate spaţiile libere pentru el şi coechipierii săi, a pasat, a centrat şi a finalizat. Gol, primul la Arsenal, şi assist, victoria a fost a lui. 2-0.

"Au fost devastatori"
În 6 minute (8-14), britanicii au transformat un derby de Champions într-un antrenament la baza de pregătire Shenley.

După o acţiune în viteză, Ramsey a centrat înapoi, la marginea careului, iar Ozil a şutat fără preluare, cu efect, la colţul scurt, mingea fugind parcă de mănuşile lui Reina (8). Pentru ca acelaşi Ozil să pătrundă decis în suprafaţa de pedeapsă, pasîndu-i lui Giroud la 2-0.

Hamsik, căpitanul italienilor, a rezumat cel mai bine acest meci: "În primul sfert de oră, Arsenal a fost devastatoare".

1 gol şi 5 assisturi are Mesut Ozil în acest debut de sezon printre "tunari"

8 şuturi la poartă, 8 cadrate în dreptul lui Arsenal; 12 şuturi, doar 4 cadrate la Napoli

"Prima repriză a fost uluitoare, absolut fantastică. Tot ce visezi să vezi pe stadion ne-a reuşit" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
whitecollar
whitecollar  •  02 Octombrie 2013, 18:12
Postat de tassoti pe 02 Octombrie 2013, 10:21

cum sa vinzi cel mai bun pasator din ultimii 3 ani din fotbalul mondial?daca avea vreo29 de ani mai intelegeam,dar are doar 24 de ani.nu are viteza lui usain bale bolt,dar nici nu trebuie.zidane nu avea viteza lui cristiano ronaldo si totusi e in top 3 jucatori din istorie.tin cu real madrid de prin 1995 si am ajuns sa ma uit cu dezinteres la meciurile realului din cauza ca l-au vandut pe mesut.cea mai mare greseala din istorie,iar pe 2 este vinderea lui makelele acum ceva vreme.in stilul asta si banel e bun de real ca si banel fuge repede si mult

in ziua ultima a transferururilor eram mereu pe telefon crezand ca nu e adevarat ca ozil ar putea fi vandut. ancelotti, the pacifier, e mai mult un pea-brain bazandu-se pe isco, un nou adus si lasandu-l pe ozil sa plece. dar, prostia e ca ancelotti nu prinde iarna la real, pe cand pe ozil te puteai baza inca 6-7 ani.

whitecollar
whitecollar  •  02 Octombrie 2013, 18:08
Postat de madalin999 pe 02 Octombrie 2013, 16:35

eu cred ca tu ai probleme cu capul daca crezi ca hagi a fost peste zidane :)))))))

corect. nici messi nu poate fi comparat inca, zidane castiga de unul singur finala 98 in fata campioanei mondiale. si apoi in 2000, chiar daca a fost un pic de sansa cu italia. deci nu e deloc neindreptatit sa apara zidane in primii 3 cei mai mari fotbalisti...

madalin999
madalin999  •  02 Octombrie 2013, 16:35
Postat de monere1980 pe 02 Octombrie 2013, 14:52

ZIDANE in top 3 din ISTORIA fotbalului????? Alo, domnu! Esti cumva cu capul????? Am sa cred c-ai vrut sa faci o gluma (nesarata desigur) ptr ca altfel iti spun CEL PUTIN 5 jucatori care sint peste zidane. De fapt: ronaldinho, messi, hagi, maradona, platini. Repet: esti cumva cu capul?

eu cred ca tu ai probleme cu capul daca crezi ca hagi a fost peste zidane :)))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează