INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Viglianti, Pena, Costin, Frunză şi Antal au intrat în direct la Radio GSP după Oţelul - Benfica 0-1! Vezi declaraţiile

Liviu Antal în direct la Radio GSP +3   FOTO
Liviu Antal în direct la Radio GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 15:02

Radio GSP a oferit tuturor ascultătorilor un maraton fotbalistic dedicat meciurilor din Liga Campionilor.

În direct de pe National Arena, reporterii Radio GSP, dar şi cei de la Gazeta Sporturilor au oferit ascultătorilor cele mai noi informaţii de la primul meci de acasă al gălăţenilor, împotriva lusitanilor de la Benfica. La finalul partidei, Alejandro Viglianti, Marius Pena, Sergiu Costin, Sorin Frunză şi Liviu Antal au acceptat dialogul în exclusivitate pentru Radio GSP.

"Cred că trebuia să avem mai mult curaj, să ieşim mai sus, iar dacă atacam puteam să facem mult mai mult. Sîntem dezamăgiţi pentru că am pierdut o nouă ocazie de a aduce puncte pentru Oţelul, la fel ca şi la Basel. Nu ştiu dacă lipsa de experienţă este primul factor pentru care avem zero puncte. Fanii au fost alături de noi, le mulţumim că au venit din Galaţi. Noi am jucat pentru ei"
Alejandro Viglianti

"A fost destul de greu am întîlnit o echipă foarte bună. În prima parte au controlat clar jocul, iar în partea a doua am mai început să mişcăm. Eu gred că dacă zeiţa Fortuna era cu noi puteam să scoatem cel puţin un egal. Ne-au lipsit ocaziile, n-am avut şansa să o bag în poartă! Nu mă aşteptăm ca Basel să facă 3-3 cu Manchester, noi speram să ne batem cu ei, dar acum sînt pe primul loc"
Marius Pena

"Se putea mai mult în faţa Benficăi. Sînt convins că vor veni şi punctele. E păcat că jucăm într-o competiţie aşa de importantă şi nu reuşim să marcăm. Ne-au lipsti multe, dar să sperăm că le vom pune la punct. Nu mă surprinde rezultatul de la Londra, pentru că în fotbal se poate întîmpla orice. Suporterii sînt alături de noi, suporteri minunaţi, le mulţumim pe această cale"
Sergiu Costin

"Sînt dezamăgit pentru că nu avem destul curaj. Ne-am creat şi ocazii, dar nu e puţin lucru în această competiţie. Ne trebuie mai mult sînge în instalaţie. Puteam să facem o figură mai bună şi la Basel şi acum cu Benfica. Degeaba te ajută alţii dacă noi nu reuşim să ne creem ocazii. Le mulţumim suporterilor care au venit la acest meci şi vor fi alături de noi şi la restul partidelor"
Sorin Frunză

"Am pierdut din nou un meci din Liga Campionilor, e păcat. Cred că toată echipa şi-a dorit să facem un rezultat foarte bun. Uite, că Manchester este o echipă mult mai experimentată şi a făcut egal cu Basel. Nouă le lipseşte experienţa şi asta se vede. Sîntem o echipă mică, trebuie să ne revenim. Le mulţumim tuturor celor care au fost la meci, îmi pare rău că nu am putut să-i facem fericiţi. Important a fost să fie alături de noi, mai bine mai puţini, decît mulţi şi răi"
Liviu Antal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
hakanu
hakanu  •  29 Septembrie 2011, 10:33

Rusineeeeee -sunteti jalnici in teren.Cam anapoda postura voastra-costume super de CL imbracate de niste zdrente de fotbalisti

oxigendc
oxigendc  •  28 Septembrie 2011, 20:09

0-1 e un rezultat fantastic la ce diferenta e intre campioana/vice-campioana Portugaliei si orice echipa din Romania. La ce zi proasta am prins ... noroc ca prin cei 125km alergati am reusit sa le stricam si jocul lor!

fann_liverpool
fann_liverpool  •  28 Septembrie 2011, 19:33
Postat de craciuncosmin pe 28 Septembrie 2011, 15:00

Ati jucat praf, dar na, asta e. Nici Steaua, Timisoara sau Vaslui n-ar fi facut mai mult.

hai fii serios, Otelul nu are echipa de Champions League. ok nici o echipa din Romania nu cred ca este de Champions League dar macar nu se fac de ras. jucatorii Otelului nici nu stiu sa preia o minge sau sa dea o pasa precisa, ei cred ca fotbalul este doar alergatura, dar in UCL te cam faci de ras.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează