INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - VILLARREAL

Villarreal, chitită să o doboare și pe Liverpool: „Visul frumos poate continua. Nu mergem pe Anfield doar în excursie la iarbă verde”

Francis Coquelin e optimist că Villarreal va mai torpila o favorită în drumul spre finală, foto: Imago
Francis Coquelin e optimist că Villarreal va mai torpila o favorită în drumul spre finală, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2022 16:06 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 17:44

Francis Coquelin e optimist că Villarreal va mai torpila o favorită în drumul spre finală: „Liverpool e însă mai bună decât Bayern și are puține puncte slabe”. Cele două se înfruntă miercuri, de la ora 22:00. 

Ajunsă a doua oară în istorie într-o semifinală de Champions League, Villarreal nu are de gând să pățească precum acum 16 ani, cu Arsenal (0-1 la general). 

Și tot un adversar din Premier League stă în drumul ei spre ultimul act al competiției, însă pentru mulți dintre elevii lui Unai Emery nu e o problemă. Opt titulari din sfertul cu Bayern au evoluat în Anglia, inclusiv întreaga linie de mijloc. 

Este și cazul lui Francis Coquelin, fost opt sezoane la „tunari" înainte de pleca în Spania, care se declară foarte încrezător în șansele „Submarinului galben" de a mai scufunda un nume mare, după Juventus și campioana Germaniei.

„Înainte, lumea strâmba din nas, dar nu mai e cazul”. Ce meserie are noua iubită a unui jucător de la Juventus
JUVENTUS
„Înainte, lumea strâmba din nas, dar nu mai e cazul”. Ce meserie are noua iubită a unui jucător de la Juventus

Villarreal sfidează granzii din Liga Campionilor: „Nu ne sperie presiunea"

„Visul nostru poate continua. Nu mergem pe Anfield în excursie la iarbă verde. Premier League e probabil cea mai bună Ligă din lume, iar stilul său fizic te ajută. Avem o mentalitate spaniolă, jucând în LaLiga, dar când ajungi la un asemenea nivel este nevoie, pe lângă tehnică, și de o condiție atletică deosebită. 

Și arena lui Liverpool are ceva special, legătura dintre public și echipă este fantastică, rar vezi așa ceva în lume, dar este un loc unde își dorești să joci. Presiunea nu ne va intimida", declară francezul de 30 de ani în Daily Mail.

Coquelin face și o comparație cu Bayern:„Atenție la Luis Diaz!"

Formația lui Klopp este mai valoroasă. Probabil că face și cel mai bun pressing din Europa, este foarte dificil să știi unde sunt punctele ei slabe. Sunt puternici în toate compartimentele, cu apărători care pot evolua ca atacanți și doi jucători care se luptă în fiecare an pentru Balonul de Aur, ca Salah și Mane. Și acum l-au transferat și pe Luis Diaz, ce s-a acomodat atât de repede și pare că joacă acolo de cinci sezoane. 

Va fi extrem de complicat, dar avem încredere pentru că deja le-am eliminat pe Bayern și Juventus fără să pierdem niciun meci. Trebuie să avem în mintea noastră visul de a ajunge în marea finală a Ligii, să nu ne oprim decât la capătul acestui drum 

Coquelin a jucat doar 6 meciuri din 10 în actuala Ligă cu Villarreal.

161 de partideîn cupele europene a bifat în carieră Unai Emery pentru prima semifinală a Ligii, dintre care 25 la Villarreal, suferind doar două eșecuri

Citește și: 

VIDEO Un suporter a intrat pe teren, iar ce a făcut apoi e nemaivăzut! » 20.000 de oameni l-au aplaudat, poliția l-a escortat

VIDEO Italienii nu-l iartă pe Chiricheș, păcălit la golul decisiv din Sassuolo - Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează