INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COEFICIENȚI

Visul frumos s-ar putea sfîrși după primul sezon » România, aproape să aibă iar o singură echipă în Ligă din 2017-2018

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 12:26

România va avea din sezonul 2016-2017 două echipe în preliminariile Ligii Campionilor, însă din sezonul imediat următor lucrurile s-ar putea înrăutăți.

Cel mai probabil din sezonul 2017-2018 vom reveni la o singură echipă în Ligă, din cauza Austriei care are șanse mari să ne depășească în clasamentul coeficienților.

Austria mai are o singură reprezentantă în acest moment în cupele europene, pe Rapid Viena, care va juca în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Formația austriacă are nevoie de o victorie sau de două egaluri în următoarea fază pentru a depăși România la coeficient.

România se află în acest moment pe locul 15 în clasamentul coeficienților, ultima poziție care asigură participarea a două echipe în preliminariile Ligii, dar șansele să nu fim depășiți de Austria sînt extrem, extrem de mici.

Așa arată clasamentul coeficienților:

coeficient

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
khal_37
khal_37  •  11 Decembrie 2015, 15:57
Postat de ares123 pe 11 Decembrie 2015, 14:35

Cand e vorba de coeficient...Europa...dinamovistii se abtin...Prietenii stiu de ce..

Sa se abtina si cei de la astra, pandurii. si cfr echipele mult laudate de gsp, ***, prosport si fanatik. Daca reauseau cate de cat ceva si ele in Europa nu ajungeam in situatia asta. Dar cum toata greutatea este pe spatele Stelei(singura echipa care a adus puncte Romaniei la coeficient cu adevarat) e greu...e greu sa luptam contra arbitrilor, a adversarilor care atunci cand joaca cu Steaua se transforma si isi dau viata pe teren doar sa ne incurce iar urmatoarele doua trei meciuri sunt morti de aceasta profitand echipe gen dinamo(vezi cum au jucat pandurii cu Steaua, zice-ai ca sun Barcelona iar la cateva zile cu dinamo de abia se tarau pe teren nereusind sa lege doua pase). E greu sa lupti si cu sistemul mafiot din fotbal, sa-ti fie decimati de faulturi jucatorii, sa lupti impotriva echipelor favorizate de sistem si de arbitraje. Daca s-ar intampla ce-si doresc cei din sistem si antistelistii ca Steaua sa se desfiinteze Romania la nivel fotbalistic ar ajunge la nivelul statului Burkinea Faso in secunda doi dar ei in ura lor nu inteleg asta ajutand an de an noi echipe de partid ca sa puna mana ei pe niste bani si sa-i imparta intre ei de fapt pentru ei necontand altceva, doar baniii...chiar daca fotbalul din ROmania se scufunda din cauza lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dogbv
dogbv  •  11 Decembrie 2015, 15:02
Postat de ares123 pe 11 Decembrie 2015, 14:59

OK, dar a noastra e Steaua nu o steluta...:)

repet: n-au legatura *** din comentul meu cenzurat cu sTeaua voastra. (ca eu o consider o steluta este altceva, dar nu la asta faceam referire)

ares123
ares123  •  11 Decembrie 2015, 14:59
Postat de dogbv pe 11 Decembrie 2015, 14:58

stelutele cu care mi-a fost inlocuita o fraza din alt coment...n-are legatura cu steaua voastra.

OK, dar a noastra e Steaua nu o steluta...:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează