INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN MUNCHEN

Arma secretă a francezilor » Presa din Hexagon anunță mutarea pe care PSG o pregătește pentru duelul cu Bayern, din Liga Campionilor

Warren Zaire-Emery, mijlocașul francez defensiv al campioanei Franței, PSG.
Foto: Imago
Warren Zaire-Emery, mijlocașul francez defensiv al campioanei Franței, PSG. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 13:51 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 14:13

Warren Zaire-Emery (16 ani), mijlocașul francez defensiv al campioanei Franței, PSG, reprezintă, în viziunea presei spaniole, una dintre armele secrete pe care Christoph Galtier (56 de ani) le poate folosi în meciul de diseară, contra lui Bayern Munchen, din Liga Campionilor. 

  • PSG - Bayern Munchen se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi 1, Orange Sport și Prima Sport 1
  • Returul se dispută pe data de 8 martie, la Munchen, liveTEXT pe GSP.ro.

Deși evoluează pe postul de mijlocaș central, francezii plănuiesc să îl folosească diseară, la meciul cu campioana Germaniei, în banda dreaptă, considerând că acesta este capabil să blocheze urcările în atac ale fundașului stânga canadian al bavarezilor, Alphonso Davies (22 de ani), scrie Marca. 

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Warren Zaire-Emery, anunțat titular în PSG - Bayern Munchen, din Liga Campionilor

Christope Galtier și-a arătat, la conferința de presă premergătoare meciului cu Bayern, încrederea în Warren Zaire-Emery. 

„Dacă un jucător de 16 sau 17 ani este mai în formă decât altul, atunci eu îl voi introduce în teren”, a declarat antrenorul parizienilor, potrivit sursei citate. Iar presa franceză a început să speculeze asupra formației pe care o PSG o va folosi la partida de diseară. 

Acesta va fi posibilul prim „11” folosit de Christophe Galtier la meciul cu Bayern Munchen, potrivit L'Equipe: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, S. Ramos, Nuno Mendes - Zaire Emery, D. Pereira, Verratti - C. Soler, Messi, Neymar. 

Warren Zaire-Emery a fost crescut în academia celor de la PSG. Parizienii i-au oferit acestuia primul contract profesionist în vara trecută, după ce Zaire-Emery a ieșit campion european cu naționala Franței, la categoria U17. 

Mijlocașul și-a făcut debutul în tricoul grupării de pe „Parc des Princes” pe data de 6 august 2022, la victoria obținută de PSG pe terenul lui Clermont, scor 5-0, în prima etapă a noului sezon de Ligue 1. Atunci, Warren Zaire-Emery a devenit cel mai tânăr debutant din istoria lui PSG în campionat, la vârsta de 16 ani, 4 luni și 29 de zile. 

În actuala stagiune, Warren Zaire-Emery a adunat, în total, 14 meciuri în toate competițiile pentru PSG, reușind să marcheze de două ori: pe terenul lui Montpellier (Montpellier -PSG 1-3, pe 1 februarie) și la Monaco, unde parizienii au cedat în urmă cu câteva zile în fața lui AS Monaco, scor 1-3. 

VIDEO. Rezumat: AS Monaco - PSG 3-1

Citește și: 

Romelu Lukaku, scandal pe teren în Sampdoria - Inter » Și-a înjurat un coleg și l-a enervat pe Simone Inzaghi: „Astfel de lucruri nu-mi plac”

Arestat pentru agresiune! Fotbalistul care i-a „vrăjit” pe olandezi, reținut de poliție chiar de ziua lui

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  14 Februarie 2023, 15:56

O să vă dea nemții numai ”arme secrete”, de nu o să vă vedeți!! Presimt că și anul acesta veți ”câștiga” UCL!! Qatarezul aruncă cu banii în timp ce unii din Africa mor de foame.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează