INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

VIDEO Șumudică, mesaj războinic: „Vom folosi măștile de oxigen dacă trebuie” + pune presiune pe arbitri

Marius Șumudică a prefațat mannșa decisivă dintre Young Boys Berna - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
Marius Șumudică a prefațat mannșa decisivă dintre Young Boys Berna - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 21:45 / Actualizat luni, 09 august 2021 22:36

Marius Șumudică a prefațat manșa decisivă dintre Young Boys Berna și CFR Cluj (turul 3 preliminar al Ligii Campionilor).

  • Young Boys - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 21:30. Turul din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Ei au odihnit jumătate din echipă, n-au jucat titularii în campionat. Este o finală, începe de la 0-0. 1-1 n-are nicio relevanță. Trebuie să fim precauți, n-am venit să mă baricadez, să bag autobaza în poartă. Vom pregăti jocul ca să le punem și noi probleme. Consider că ei au un plus jucând această «finală» acasă. Sunt avantajați și șansele sunt undeva la 60-40 pentru ei”, a declarat Șumudică la conferința de presă.

Young Boys - CFR Cluj. Marius Șumudică pune presiune pe arbitri: „Sper să se decidă totul pe teren”

  • „Îmi doresc să facem un joc bun, să luptăm până la ultima picătură de sudoare, să dăm tot ce avem mai bun. Mâine cred că veți vedea un CFR care își va vinde foarte scump pielea. Suntem la un singur joc de a ne îndeplini un obiectiv măreț, accesul în grupele Europa League.
     
  • E clar că suprafața de joc nu ne avantajează. Aici, dacă faci zi de zi antrenament, gazonul nu se rupe. Noi, dacă ne-am antrena zi de zi pe gazonul nostru natural de la Cluj, am distruge terenul. Ei sunt avantajați din punctul ăsta de vedere, clar. Cunosc gazonul, joacă acasă, e o altă viteză de joc. Din câte știu, pun apă foarte multă pe sintetic să meargă mingea foarte repede. Ei sunt o echipă de viteză, dar avem și noi armele noastre. Încercăm să-i blocăm și să-i surprindem.
     
  • Mâine, sper să vedeți niște eroi. Le-am spus jucătorilor că la fotbal n-a murit nimeni din cauza efortului. Dacă va trebui să folosim măștile de oxigen să le dăm oxigen, vom face și asta, pentru a avea capul sus și pentru a fi mândri de ce au realizat.
     
  • Ei au o cotă de piață dublă față de noi și o echipă mult mai bine cotată, nu numai datorită țării. Știți foarte bine unde se află sediile forurilor. Nu vreau să intru în detalii. Sper ca totul să se decidă pe teren

UEFA a trimis un arbitru de top la Young Boys - CFR Cluj

Dacă manșa tur a fost arbitrată de olandezul Danny Makkelie, partida de la Berna va fi condusă de Cuneyt Cakir.

Turcul a arbitrat în carieră două semifinale de Campionat Mondial și finala Ligii Campionilor din 2015, câștigată de Barcelona în fața lui Juventus, scor 3-1. 

Cakir a mai oficiat un meci important din istoria recentă a lui CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Campionilor din sezonul 2019/2020. „Feroviarii” au fost învinși atunci de Slavia Praga, scor 0-1.

Tot ce trebuie să știi înainte de Young Boys - CFR Cluj:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Rapid trebuie să plătească 100.000 de € pentru a-l transfera definitiv pe jucătorul care a impresionat în Liga 1

Replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce Șumudică a anunțat-o deja pe CFR campioană

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1097148263993363
Nici Matei  •  10 August 2021, 22:17
Postat de 1_0_1_0 pe 09 August 2021, 23:04

Tu, de-a cui ești? Laci sau Karagandy?

Asa... Sint dea lui Gibraltar....????...pai te chinui cu gibraltarulsi vrei sa bati ybb.....????????????????

alex.aelev
alex.aelev  •  10 August 2021, 19:41

"Le-am spus jucătorilor că la fotbal n-a murit nimeni din cauza efortului." Shumi, nu ii mai prosti ca eu stiu vreo cativa care au murit chiar din aceasta cauza. Si in alta ordine de idei, chestia cu presiunea pe arbitri: cine isi inchipuie ca arbitri se uita la conferinta lui Sumudica??!!

compay
compay  •  10 August 2021, 15:28
Postat de tororosso pe 10 August 2021, 11:39

Caterinca unui miștocar . Oare pe cine mai impresionează acest pseudo circar/antrenor . Stil de Dâmbovița , de Bucale unde miștoul și aroganța fac parte din cultura locului . Locomotiva de marfă cu aburi a CFR-ului va deraia deseară urmând deja penibilele scuze a trufașului de Bucale .

Interesant e că ultimii trei antrenori ai CFR ului au fost de loc din Bucureșteni : Petrescu,Edy Iordănescu și acum Șumudică. E foarte bine că se întâmplă acest lucru, de ce e rău ca bucureștenii să antreneze o echipă din țara lor? La fel, există ardeleni ca Iuliu Mureșan la Dinamo. Haideți să lăsăm regionalismele și să ne comportam că o țară matură! Bucureștiul are nevoie de 'provincie' și 'provincia' are nevoie de bine de rău de București. Suntem una și aceeași țară!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează