INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

YOUTH LEAGUE // VIDEO Viitorul U19, out din Liga Campionilor » A pierdut și returul contra uneia dintre marile academii ale Europei. Partida integrală

FOTO: Facebook @Academia Hagi
FOTO: Facebook @Academia Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 17:02

Viitorul U19 a fost eliminată în turul 1 din play-off-ul UEFA Youth League. Formația lui Gică Hagi a pierdut și manșa retur contra celor de la Dinamo Zagreb, scor 0-2, după ce în tur, la Ovidiu, cedase cu 0-1 . 

Campioana României nu a făcut față celei mai titrate școli de fotbal din Croația. Cu o medie de vârstă superioară, 18 ani, față de 17.6 cât a avut primul 11 trimis astăzi de Cristian Cămui, Dinamo Zagreb a fost în control în debutul primei părți. Diferența vizibilă de forță a fost principalul dezavantaj al Viitorului. 

Primul gol al partidei a  venit în minutul 28. Căpitanul Marius Leca și-a trimis mingea în propria poartă. După pauză Viitorul a echilibrat ostilitățile. În minutul 73 întreaga bancă de rezerve a sărit. Gabriel Nedela a fost blocat în careu de o alunecare a lui Sutalo, dar arbitrul ucrainean a considerat o simulare și l-a avertizat pe român cu cartonașul galben. 

Golul de 2-0 a venit în minutul 82 după o cursă impresionantă a lui Marko Gjira, în care a lăsat în urmă 4 fotbaliști de la Viitorul, apoi a pasat ideal în fața porții pentru Mario Cuze

Dinamo Zagreb va juca în turul următor al play-off-ului cu câștigătoarea dublei manșe dintre albanezii de la Vllaznia și kazahii de la Astana. În tur scorul a fost 3-1 pentru Astana. 

Echipele de start

Dinamo Zagreb: Horkas - Radonja, Sutalo, Franjic, Mikulic - Gjira, Julardija, Pavlak - Cuze, Baturina, A. Marin
Rezerve: Josipovic - Jelenic, Kapitanovic, Krizmanic, Mihaljevic, Radic, Sipos
Antrenor: Igor Jovicevic

Viitorul: P. Șerban - R. Ghiță, Leca, A. Vlad, Neciu - Negrean, I. Călin, Tucaliuc - Chera, A. Pop, Pitu
Rezerve: S. Mușat - A. Goergescu, F. Ilie, R. Matis, L. Munteanu, D. Mureșan, Nedela
Antrenor: Cristian Cămui

Stadion: Hitrec Kacian (Zagreb, Croația)
Arbitru: Vitaliy Romanov (Ucraina)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10210350199470783
Viorel Rusu  •  23 Octombrie 2018, 20:14

Niciun jucător de la Viitorul nu a confirmat nicăieri în fotbalul mare până acum. Hagi ar vrea să joace toate meciurile cu Becali și să se laude apoi pe toate drumurile.

knuty
knuty  •  23 Octombrie 2018, 19:47

Cum adica ??parca asa ati trambitat ca asta cu nasul rosu are cea puternica academie din Europa de est??!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează