INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - PSG

Schimbare-șoc la Paris: Zinedine Zidane ar putea prelua echipa! „Acest nume apare constant în discuțiile de la PSG”

Zinedine Zidane // Foto: Getty Images
Zinedine Zidane // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 10:58 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 12:17

Zinedine Zidane, 49 de ani, l-ar putea înlocui la PSG pe Mauricio Pochettino, tot 49 de ani, care duce dorul Premier League și ar accepta o ofertă de la Manchester United.

Pentru cineva născut la Marseille, PSG e întruchiparea răului, mai ales în ultimii zece ani, de când Parisul a intrat sub stăpânirea Qatarului. Dar nu ar fi exclus să vedem în curând, la vară, probabil, dacă nu mai devreme, un marseillez șef pe „Parc des Princes”. 

Speculațiile sunt tot mai insistente în Franța, în Anglia, în Spania, febra Zidane cuprinzând aproape întreg continentul. Unde va antrena Zizou? Întrebarea care frământă Europa.

Îi e greu lui Pochettino cu trei „regi” în vestiar

După demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, Man. United a încercat să-l atragă pe Zinedine, însă tehnicianul în vârstă de 49 de ani a refuzat oferta „Red Devils”. Și atunci, a apărut alt scenariu.

Cum Mauricio Pochettino nu se simte tocmai în largul lui în „Parc”, cu trei „regi” cu mare personalitate în același vestiar, Messi, Neymar, Mbappé, argentinianul duce dorul fotbalului britanic și s-ar întoarce în Premier League. Plecat de la Tottenham în 2019, la o jumătate de an de la finala Ligii Campionilor (0-2 cu Liverpool), ar accepta chiar și Manchester.

Zinedine Zidane, la PSG și pentru Mbappé

Iar locul liber la PSG ar putea fi ocupat chiar de Zidane. „Numele lui Zinedine apare constant în discuțiile dintre conducătorii parizieni”, susține RMC Sport.

Fostul antrenor de la Real, triplu câștigător de Champions League la madrileni, ar putea fi și un atu al președintelui Nasser Al-Khelaifi în negocierile cu Mbappé. Venirea lui Zidane l-ar convinge pe Kylian să rămână roș-albastru, în ciuda propunerilor insistente ale clubului blanco.

Zidane e cu gândul la naționala Franței, ar vrea să fie selecționerul albaștrilor, dar ar mai trebui să aștepte cel puțin un an. Dacă va pleca, Didier Deschamps o va face numai după Mondialul din Qatar. Până atunci, Zidane ar putea intra în joc la un club. La PSG.

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Mircea Lucescu, optimist înaintea meciului cu Bayern din Liga Campionilor: „Jucătorii mei nu au nevoie să fie motivați”

Ovidiu Haţegan, delegat din nou în Liga Campionilor » Partida pe care o va conduce arbitrul român

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 Noiembrie 2021, 13:05

Zidane a spus ca nu merge niciodata la PSG pentru ca tine cu Marseille....Zidane sa mearga la Manchester United!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează