INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / REAL MADRID - FC COPENHAGA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI 3, LIVESCORE PE GSP.RO

Ziua şedinţelor » Jucătorii de la Real au început să facă pace între ei

Cristiano (în alb), într-un derby al suferinţei pierdut de Real, 0-1 cu Atletico // Foto: Reuters
Cristiano (în alb), într-un derby al suferinţei pierdut de Real, 0-1 cu Atletico // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 23:00

Casillas şi Ronaldo au insistat pentru un vestiar unit, iar Pepe i-a cerut scuze lui Benzema în faţa echipei şi a lui Ancelotti, chemat apoi la raport de preşedintele Perez.

FC Copenhaga? Real încă îşi linge rănile după eşecul istoric din derby-ul Madridului, acel 0-1 cu Atletico de sîmbătă. Luni a fost o zi lungă şi intensă. Dar nu pe gazon, ci în sălile de şedinţă.

Mai întîi s-au reunit jucătorii cu antrenorul Ancelotti. La solicitarea lor! Căpitanul Casillas şi Ronaldo au insistat pentru un vestiar unit, iar Pepe i-a cerut scuze lui Benzema, după ce, pe teren, îi reproşase că nu transpiră pentru echipă.

Seara, încă o şedinţă. Ancelotti la raport la preşedintele Perez: "Eu sînt vinovat, eu voi scoate echipa din criză". Copenhaga? La "şi altele".

100 de meciuri în cupele europene bifează Ronaldo diseară. Are 96 în Ligă şi 3 în Cupa UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează