INTERNATIONAL » PRELIMINARII CM 2010 » AUSTRIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:30, PROTV/ GAZETA A AFLAT CULISELE NUMIRII VIITORULUI SELECŢIONER
Alte știri din fotbal
A pierdut locul de titular la Rapid, iar tatăl său este convins: „Accidentarea l-a dereglat puțin. E concurență loială”
0
Jucătorul adus cu mare fast în România și-a reziliat contractul pe neașteptate: „A zis că e în depresie și că vrea să plece acasă”
0
Laszlo Dioszegi vrea să le strice sărbătoarea: „Aveam 15 ani atunci, știu ce bucurie a fost”
0
Andrei Nicolescu a făcut marele anunț: „O să mai am o discuție cu ei!” + De ce depinde prelungirea contractelor
1
Știri din fotbal internațional
Se cunoaște prima echipă retrogradată din Franța!
0
Blestemul banderolei la Real Madrid » Dani Carvajal, ultima victimă
0
Cum se trăiește un meci de Primavera la Milano » Mijlocașul român, coleg în echipă cu fiul patronului, a „răpus-o” pe Inter U20
1
Espanyol - Real Madrid, în La Liga » Un pas greșit al „galacticilor” trimite titlul la Barcelona
0
Lifestyle
Cea mai sexy antrenoare din România a leșinat în timpul meciului și a urmat scandalul: „Foame, disperare!”
0
Dacia decapotabilă face furori pe străzi în Italia: cum arată mașina specială
1
La 71 de ani, fostul patron miliardar din Superliga se căsătorește cu o femeie cu 21 de ani mai tânără
9
Ion Țiriac, dezvăluire din comunism: „Aveam pașaportul pe care 99% dintre români nu-l aveau!”
10
„Al doilea șoc chinezesc” amenință să pună la pământ industria europeană. ...
Libertatea
Lecție de bun-simț la volan: cum poți scăpa de amendă la un control rutier, ...
Adevărul
În România, a practicat atletism, handbal, rugby, volei și fotbal, apoi a ...
GSP SPECIAL
Cum au modificat criza politică și moțiunea de cenzură intenția de vot ...
Libertatea
ce sa mai comentez fratilor, ca m tot comentat! E mai bun ala, ba nu ala , ba nu celalalt! In primul rand nu mai avem fotbalisti! In al doilea rand Hagi , ca antrenor e praf , nu vedeti cate oferte are ? OHA! Piti sa nu vii la Steaua , ca iar nu jucam , nimic , nici cu Laca nu mi-e rusine ! Cel mai bun e Dan Petrescu!
Ce sa caute Hagi?? Ca jucator a fost un rege ca antrenor a fost penibil. Nu are ce cauta Hagi sa stea sa se ocupe de centru de copii. Avem nevoie de un antrenor adevarat cum ar fii Petrescu.
piturca e un antrenor destul de bun parerea mea dar va trebuii sa-i lase draku acasa pe gloabe precum Banel,Radoi,Ovidiu Petre,Cocis,Codrea. si sa nu mai tolereze fumuri de vedete. Daca-i zice ceva lui Mutu sariti toti pe el ca e jucator de baza. daca nu zice e bai ca nu zice. adevarul e ca oricine vine acum s-a c-am terminat pentru noi. sa inceapa reconstructia. dar atentie ca imbatranim si poate noi nu mai apucam sa ne mai bucuram de romania la un turneu :)
Dan P...este cel mai bun antrenor din Romania....nu inteleg de ce nu e numit la nationala.....Mafia inca lucreaza pe la spate....
Rotirea cadrelor. Inca 4-6 ani pierduti de pomana... Luati ba frate un antrenor ca lumea nu mai reciclati atata.
Tot respectul pentru hagi si pentru ceea ce a facut pt romania dar cred ca boloni este mei potrivit pt acest post!
Gazeta=Minciuna. Cine draq va mai crede, mincinosilior, lingailor!
Chestia e ca orice ar fi trebuie cineva cu bunul simt de a demisiona daca nu face treaba (si trebuie si un contract cu clauze de performanta mai favorabile FRF). Daca nu expira contractul lu' piturca in vara ne mai statea pe cap vreo 2 ani.
Mari jucatori ,Latovlevici ,Torje,Luchin,Bicfalvi!
Nici unul nu este bun,dar daca se vrea un antrenor bun,atunci luati unul strain sau Lucescu senior,oricealtceva va da kiks.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.