INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ALEGERI LA FFF

Escalettes, reales în fruntea Federaţiei Franceze

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Jean-Pierre Escalettes, a fost reales sâmbătă pentru un nou mandat, în urma alegerilor care au avut loc la Paris, informează ediţia online a France Football.

Escalettes va împlini în luna mai a anului viitor vârsta de 74 de ani şi a fost reales în funcţia de preşedinte al FFF după ce a primit 93,5% din voturi, el fiind şi singurul candidat.

Acesta se află la al doilea mandat, după cel câştigat la 12 februarie 2005, când a primit 92,56% din voturi. Escalettes se află î n structurile Federaţiei Franceze de Fotbal din 1985, iar cinci ani mai târziu a devenit secretar general. Obiectivul său în primul mandat a fost îmbunătăţirea situaţiei economice a forului.

Fostul fotbalist al lui Juventus sau FC Barcelona, Lilian Thuram, a devenit înlocuitorul lui Michel Platini în Consiliul Federal, acesta primind 93,3% din voturi.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a susţinut şi un discurs în cadrul întâlnirii care a avut loc la Paris, în care a precizat că fotbalul poate să fie afectat de problemele financiare, iar el va încerca împreună cu forul european să protejeze cât mai mult cluburile europene. "În această zi se oficializează despărţirea mea oficială de FFF şi sunt mândru că Lilian Thuram va fi succesorul meu în Consiliul Federal. Nu o să fie o misiune uşoară, dar o să fie o onoare pentru el. Fotbalul francez are nevoie de ajutorul marilor jucători", a mai afirmat Platini.

NewIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează