INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ASTON VILLA

Heskey vrea să plece de la Aston Villa pentru a avea şanse să evolueze la CM 2010

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Atacantul Emile Heskey, în vârstă de 31 de ani, a afirmat că intenţionează să plece de la Aston Villa în luna ianuarie, deoarece vrea să evolueze la un club unde să fie titular, pentru a avea şanse să fie convocat în lotul pentru Campionatul Mondial, informează ediţia online a The Times.

Capello a apelat în ultimul timp la Heskey, chiar dacă acesta nu evolua titular la echipa de club, dar selecţionerul a confirmat că nu mai poate să facă o excepţie în cazul atacantului. Jucătorul a plecat de la ultimul său club, Wigan Athletic, în luna ianuarie a acestui an, deoarece dorea să joace la o formaţie care se luptă pentru a obţine calificarea în Liga Campionilor.

Heskey a reuşit doar două goluri în 21 de meciuri jucate pentru Villa, iar antrenorul Martin O'Neill i-a preferat în ofensivă pe Gabriel Agbonlahor şi John Carew.

"Sunt fericit să evoluez la echipa naţională, dar îmi va fi dificil dacă nu voi juca la club. Trebuie să mă gândesc mai bine la acest lucru. Nu voi renunţa niciodată la naţională, iar din ianuarie mă gândesc să schimb echipa. Mă voi gândi bine la un eventual transfer", a spus Heskey.

Atacantul a mai evoluat în carieră la Leicester, Liverpool, Birmingham şi Wigan.

Echipa naţională a Angliei s-a calificat la Campionatul Mondial din 2010 de pe primul loc în grupă. În ultima partidă a preliminariilor va evolua pe teren propriu contra Belarusului.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close